Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Dziwny problem

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie to znów ja ;)

Od wczoraj mam gigantyczne problemu z FUT-em, albo nie mogę się zalogować albo jak już wejde i kupie piłkarza to zeżre mi kase a piłkarza nie dostaje. Tak samo jeszcze pare dni temu ciezko bylo dostac np. Modricia za mniej niz 6k, a obecnie jest do kupienia na kup teraz za 4k, a na licytacji nawet do 2k.

Wiecie co sie dzieje moze z FUT-em ?

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Witajcie to znów ja ;)

Od wczoraj mam gigantyczne problemu z FUT-em, albo nie mogę się zalogować albo jak już wejde i kupie piłkarza to zeżre mi kase a piłkarza nie dostaje. Tak samo jeszcze pare dni temu ciezko bylo dostac np. Modricia za mniej niz 6k, a obecnie jest do kupienia na kup teraz za 4k, a na licytacji nawet do 2k.

Wiecie co sie dzieje moze z FUT-em ?

Jaka jest prędkość twojego internetu?

graphic.png

Opublikowano

Jaka jest prędkość twojego internetu?

Mam internet bezprzewodowy z playa. Ale zawsze mam 3 kreski i zawsze działało zawaliście. Teraz też sa 3 kreski a laguje Fut.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Mam internet bezprzewodowy z playa. Ale zawsze mam 3 kreski i zawsze działało zawaliście. Teraz też sa 3 kreski a laguje Fut.

Chyba znowu wina serwerów EA. Nic nie poradzimy.

graphic.png

Opublikowano

Chyba znowu wina serwerów EA. Nic nie poradzimy.

EA zaczyna przesadzać nie ma to jak wygrać mecz 5:0 i po skończonym meczu wywala cię i tracisz punkty, juz nie wiem o co chodzi a EA wielcy specjaliści mówią, że ciagle pracuja nad serwerami...

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...