Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Visual Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, napisałem visual studio bo chodzi mi ogólnie o ten program.
Pierwszym problemem jest picture box. Nie ważne czy w 2010 czy 2012 i tak po przeciągnięciu picture boxa na forme po prostu program mi się zatnie i wyłączy.
Drugim problemem jest "miganie" textboxów, richtextboxów, itp. Strzałka po prostu miga i gdy chce zjechać na dół suwakiem w "properties" Nic się nie zmienia, aczkolwiek mogę zmieniać ustawienia. Gdy kliknę na tę strzałkę wszystko się aktualizuje, ale to przeszkadza.
Próbowałem oba programy przeinstalować ale nic nie dało.

Win 7 Home Premium 32 bit Service Pack oczywiście 1

Opublikowano

Może przez to że tak instalowałeś na sobie? Wyczyść kompa z WSZYSTKICH plików visual studio (10, 12 itd) i zainstaluj na nowo. 

linki w górę

Opublikowano

@sriskels co z tego? Wiesz ile programy pozostawiają śmieci po sobie w systemie? To dlatego windows po jakimś czasie tak zwalnia. Rejestr, moje dokumenty, AppData itd. 

Możesz zrobić format, albo dalej się z tym bawić. Spróbuj przeczyścić jakimś CCleanerem czy innym odkurzaczem, chociaż i tak pewnie wszystkiego nie usunie, ale zawsze warto spróbować.

linki w górę

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Odświeżam, bo nadal nie mogę tego zrobić. Nawet kupiłem nowy komputer(Nie tylko przez to, był już stary). Picture box już działa, a textbox nie.

(Tak to wygląda)

dGICoxA.gif

Wiem, że było to dosyć dawno, ale mnie już to irytuje.

Opublikowano

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...