Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie farmic AP assasinem ?

TheFresh_PL123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gram assasinem mam 62 level za jakiś czas wbije 65 i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę i da rade farmić AP solo assasinem ? chodzi mi o takie większe ilości AP jak na tym filmiku ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=Zc78pHlpzJU

Myślałem o tiamaranta eye zabijając elity (Niksi,Zumita albo Dabra) ale zazwyczaj jest tam sporo ludzi i albo tych elit nie ma albo nie dają mi ich zabić :/

Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam,gram assasinem mam 62 level za jakiś czas wbije 65 i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę i da rade farmić AP solo assasinem ? chodzi mi o takie większe ilości AP jak na tym filmiku ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=Zc78pHlpzJU

Myślałem o tiamaranta eye zabijając elity (Niksi,Zumita albo Dabra) ale zazwyczaj jest tam sporo ludzi i albo tych elit nie ma albo nie dają mi ich zabić :/

Proszę o pomoc

Na tym Lvl AP to tylko Oko Tiamaranty / Dredy / JMR (ale bez gearu będzie ciężko wygrać.) / Arenki (tak samo jak JMR) / Siege.

Ale na dobra sprawę jeśli chcesz naprawdę przyfarmić AP to tylko Oczko. Najlepiej w godzinach wczesnoporonnych lub w nocy. Pamiętaj że Zumity / Dabry mają określony czas respawnu. Więc jak np zabijesz Zumite w jednej lokalizacji czekasz 1h i zrespi się w ciągu 15min. Dlatego wystarczy w nocy wyfarmić kilka czasów i potem kampić.

Opublikowano

Warto codziennie odbierać od NPC'a ticket na arenę pvp i na przykład raz w tygodniu iść z siedmioma biletami na arenę. Często jest tak, że Twój przeciwnik wchodzi na arenę i przez cały przebieg walki jest afk - zwyczajnie pozwala Ci się zabić, bo szkoda mu czasu (i odwagi) na walkę, a chce wykorzystać bilet. Dzięki temu z łatwością możesz arenę wygrać i zgarnąć trochę AP.

Do tego dredgion Sadhy. Za sam udział otrzymuje się nieco ponad 5k AP, za wygraną kilka k więcej, a wygrać wcale nie jest tak trudno. Wejść jest kilka dziennie, więc to całkiem fajny i szybki sposób na farmienie AP.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.Lepiej nosić d/d d/s czy s/s na pvp ? i jakie manastone'y pakować ?

Zbieram na broń za bm i chce się dowiedzieć z czym mogę ja połączyć (fuzja).

1. Broni jedno ręcznych nie łączysz ("fuzja") tylko bronie dwuręczne możesz połączyć czyli greatswordy / staffy itp. A jeśli chodzi o kwestie np. Dagger PvP sword PvE to już są bardzo podzielone opinie i w zależności od konkretnych broni opłacalność danego wyboru się zmienia

2. Ogólnie D/S na PvE kiedy masz WoW'a S/S (kiedy jesteś bez dalej D/S)

3. Cryt (krytyczne trafienie) / Acc (celność) / Atak. Te 3 statystyki są najważniejsze dla SIna, Cryta pchasz do 1-1.1k AC 3-3.1k reszta w Atak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...