Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać poza metą

Bieniu V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

chciałbym Was zapytać jaka postać jest według Was niedoceniana? Dodatkowo jestem ciekaw jakie postacie uważacie za najciekawsze/najprzyjemniejsze do grania. Szukam jakiegoś champa do One Trick Pony :D

Obecnie sporo gram Riven-top, Ezrealem-top,mid,adc, Rengar-top,jungle. 

Opublikowano

Imo volibear i udyr całkiem nieźle sprawdzają się w niektórych teamcompach i są jednocześnie rzadko granymi i niedocenianymi postaciami.

Volimiś posiada bardzo mocną pasywkę, 'w' robi dodatkowe obrażenia od jego własnego hp, jest świetnym tankiem, ulti daje radę w tf, wygrywa bardzo dużo 1 v 1.

Udyr nieźle działa z nowym itemem do jungli, z jego pasywem + e może uzyskać mnóstwo ms, jest bardzo dobry w 1 v 1 i splitpushu, mocne early.

giphy.gif

Opublikowano

Taric na topie, Udyr/Volibear jungle/top. To są według mnie niedoceniane postacie mające potencjał 1vs1 jak i w 1vs5 wyjątkiem jest lekko Udyr bo może wykluczyć 1 osobe maksymalnie 2 z walki przez pasywę Devourera i mocne dmg z feniksa/stuny z E

Opublikowano

Zac - jeżeli ogarniasz to możesz skończyć grę do 20 minuty. Maxowanie E i tylko zabijasz, a farmic nie trzeba za dużo. Oczywiście, żeby nim dobrze gankować, trzeba pograć jakis czas.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

morgana mid, zawsze jak wybieram ją na środkową linią to mnie wyśmiewają, a potem ja się śmieję jak ich carruje :D

Opublikowano

Myślę, że na początek spróbuję Zaca i Poppy. To rzadko spotykane postacie, ciekawe czy spodoba mi się ich mechanika :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...