Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca dropu i trybu serwera.

JAKI TRYB SERVERA ORAZ DROP  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z CZEGO DORP?

2. 2. JAKI TRYB SERVERA

• Survival z Factions kazdy robi swoja gildie i sie klepiecie itd
    • 4 cuboidy 16x16 sojusz a potem nawalanka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zagrał na serwerze drop z rud i stone, /warp kopalnia, /warp piaskownica itd....

Jeszcze factions i działki. SuperVip z gamemode.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z "4 cuboidy 16x16 sojusz a potem nawalanka" - rozwiń.

Wolałbym drop z kamienia, po prostu teraz wszyscy są już do tego przyzwyczajeni i nie wyobrażają sobie tradycyjnego wydobywania surowców. 

Opublikowano

@Rayso. w tym 4 cuboidy 16x16 chodziło o to że mapa jest podzielona na wiele cuboidów o wielkości 4 chunków czyli 64x64 i do nich są przydzielone drużyny np. drużyna 1 jest przydzielona do cuboidu 1 i tylko w nim ma możliwość budowania.

Opublikowano

@Przemgo100PL a kto mówił że na takim serwerze grają dzieci wejdź sobie na serwer dxd czy jakoś tak i to jest taki sam tryb tylko że nie chce grać na 1.5.2 bo wolałbym na 1.7.2. A dzieci to kiedyś każdy nim był i też nie znał ortografii każdy się musi nauczyć.

Opublikowano

@dawidex335 Nie chce robić typowego serwera dla "dzieci" wszystko na jednym serwerze nie ogar oczojebny chat administracja 12 latki itd...

Każdy porządny serwer posiada wiele dzieci. Kto inny ma grać ? Większość graczy minecrafta jest poniżej 18lat.

A ty już nie jesteś dzieckiem ? Ile masz lat? 16 ?

Opublikowano

@YoungGod mam 14 lat. A jak na serwerach jest ogarnięta administracja to się "Dzieci" nauczą pisać gdyż administracja będzie ich poprawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...