Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior, Slayer, Archer?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rób Slayera. Z tych trzech opcji wypada najlepiej. Ew. może być Archer, ale Gunner wybił go z obiegu i nie jest już taki efektywny.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Ja wbiłem slayerem 40lvl i na tym lvl nie potrafię już zabić bama. 1 unik to za mało, a wysoko lvl bamy biją bardzo szybko.

Warrior jest już lepszym wyborem, ale nie dla początkującego. Ma bardzo słabe pojedyncze ciosy, ale za to ma cros spary i spokojnie możesz tankować wszystko.

Archerem grało mi się najlepiej. Expienie na bamach było bardzo przyjemne. Lurujesz sobie ze 3 bamy i nawet raz cie nie drasną ;p

Opublikowano

@Sinlay

To chyba graliśmy inną klasą ;)

Slayer jest silny na praktycznie każdym etapie gry. Nie miałem problemów z zabijaniem BAM'ów etc.

Archer może i jest "przyjemny" podczas expienia, ale na endgame został wypchnięty przez gunnera.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Berserker był postacią, przy którym miałem najwięcej funu z gry. Łatwy w pve, trudny w pvp. Zwłaszcza po tych zmianach, ponieważ można nim już nawet tankować.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

­Zależy kim lubisz grać.

DPS na odległość fizyczny - Archer

DPS w zwarciu fizyczny  - Slayer/Warrior

Wszystkie klasy są dobre.

Ja bym Ci radził zrobić łucznika.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Którą z tych klas najbardziej opłaca się stworzyć? Chcę, aby miała całkiem dobry DMG, oraz fajny dps w moby. 

Polecam Ci slayera, czemu? Bo sam nim obecnie gram i wbiłem nie dawno 65. Bardzo ale to bardzo przyjemnie się nim expi dlatego, że jest to typowa postać pod PVE. Klasa ta ma bardzo szybkie ataki, mase combosów i uników przez co praktycznie uniemożliwiamy zadanie nam dmg przez potworka. Możesz nim na spokojnie zlurować z 10 mobków i szybko expić robiąc czerwone Q. Postać ta bardzo dobrze sprawuje się na instancjach :)

True love survives all

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...