Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję gry f2p/priva do wow'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Trochę mi się nudzi, więc poszukuję jakieś giery mmo/free to play. 

Od razu pomyślałem o wowie, ale abonamentu nie mam zamiaru płacić, więc muszę znaleźć jakiegoś priva. 

Musi grać na nim dużo osób i nie może być tak, że nagle się skończy. Mam zamiar dłużej pograć. 

Najlepiej jak by był PL, chociaż angielski też może być. Fajnie by było jak by również przybywali cały czas do niego nowi gracze, żeby był ruch na serwie. Żeby nie było tak że grają same prosy z maks lvlem. 

Co polecacie?

Ewentualnie możecie polecić jakąś inną gierkę free to play. 

linki w górę

Opublikowano

CrossFire Europe? Strzelanka, wiele broni i trybów. Wszystko jest ciekawie zrobione.

Opublikowano

Pisałem że szukam gry Free to play. Gdybym miał kase to bym nie zakładał tego tematu

linki w górę

Opublikowano

Ogólnie Wod ma to do siebie że rzuca w ciebie Goldem na każdym kroku.  Wchodząc do garnizonu się czuje jak żebrak w którego rzucają monetami ;)

2sbu2dv.png

Opublikowano

Dobry serwer pl wotlk np sunwell ale ostatnio doś dużo osób z tamtąd odeszła ale i tak jest niezła gromadka a co do prosów itd to zawsze w wow jest ze ludzie robią alty i expią tak więc ruch jest cały czas. Jak umiesz więcej grać niezły serwer ruski jest PandaWoW ale na dodatku pandari i jak w miare ogarniasz to max lvl wbijesz w 2-3h bo dos duze raty tam sa.

Opublikowano

Z 4k w zimie zostało max 1.5k graczy na buggwellu :> (w weekend czasem troszke więcej)

Na Sunwellu zostały same "koksy", które traktują nowych graczy jak śmieci. Nie masz 6k gear score - jesteś gównem. Owszem, expią alty -ale oni są w gildiach gdzie mają bissowe mainy.

Pisałem że szukam gry Free to play. Gdybym miał kase to bym nie zakładał tego tematu

No to polecam G2: FW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...