Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widzę własnych wiadomości na chacie

PanKM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu, gdy pisze na chacie wiadomość i klikam [enter] nie pokazuje mi się ona. Inni normalnie ją widzą. Muszę dopiero w konsolę wchodzić, aby zobaczyc, czy dobrze coś napisałem (bo tam się wyświetla). Ostatnio zauważyłem, że to jest coś z kontem, bo jak się przeloguje na inne, to wszystko normalnie widzę.

Dodam, że w plikach gry/configu nic nie zmieniałem. Po prostu wbiłem na serwer i do dzisiaj nie widzę, co piszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorka, że mnie przez ten czas nie było. Na wakacje wyjechałem.

Nic nie instalowałem. Żadnych pluginów, jakichś skryptów, nic. Po prostu wchodzę na serwer pewnego dnia i bum. Na początku myślę, że mam gaga jakiegos, czy coś. Ale ludzie odpowiadają na to, co pisałem. Potem zajrzałem w konsolę i jest tak wszystko ujęte.

Opublikowano

Faktycznie. Zmutowałem sam siebie. Tylko jest problem. Jak innych normalnie moge mutować/unmutować, to siebie nie mogę. Cały czas jest to muted

321.png

Opublikowano

Okie dokie lokie ostateczne rozwiązanie:

Wejdź na dowolny serwer,wciśnij ESC,wejdź w ikonke skreślonego ucha (tam gdzie jest SS) kliknij na osobe pod tobą,przytrzymaj shift i kliknij na drugą osobe NAD tobą (powinno zaznaczyć wiele osób ) i kliknij WYCISZ GŁOS W GRZE.

Powinieneś tym zmutować pare osób a siebie odmutować,możesz tamte osoby już normalnie odmutować.

@1361622928-U485574.pngPanKM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...