Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skazany na śmierć powraca!

Ravdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam.

Nowy sezon serialu "Skazany na śmierć" został zapowiedziany na 2016 rok.

Co sądzicie o tym epickim serialu?

Oglądałem za małego odkąd wyszedł na Polsacie i nie przegapiłem żadnego odcinka.

Właśnie zamierzam zrobić rewatch i pewnie w 2 tygodnie uwinę się z 4 sezonami.

Seria wychodziła od 2005 roku do 2009 roku, lecz myślę, że klimat będzie ten sam.

Jedynie zakończenie serii mnie dziwi co do kontynuacji.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Oglądałem tylko pierwszy sezon na Fox'ie czy czymś takim. Bardzo wciągający, fajna fabuła i ogólnie to planowanie przez głównego bohatera wszystkiego. Polecam.

@Edit

UWAGA! Ci na dole spojlerują.

Opublikowano

Sceptycznie jestem jakoś do tej kontynuacji nastawiony :x Myślę, że trzeba wiedzieć kiedy zakończyć dobrą produkcję.

Opublikowano

Sceptycznie jestem jakoś do tej kontynuacji nastawiony :x Myślę, że trzeba wiedzieć kiedy zakończyć dobrą produkcję.

A nie brakowało Ci tego serialu?

Bo ja jestem gotów wiele zrobić, aby go zobaczyć, nawet gorszej formie.

PB był jedynym serialem, przy którym popuściłem łezkę na końcu...

Opublikowano

Świetny serial. :) Polecam obejrzeć jeszcze film. 

Michael Scofield będzie w tej nowej serii? Przecież on umarł :v

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Podobno mają jakoś to rozwiązać...

Mam nadzieję, ze dobrze to rozegrają. xD

Opublikowano

­

Dwóch braci będzie na 100% i jest to oficjalnie zapowiedziane.

Śmierć Michaela Scofielda ma być logicznie wytłumaczona przez autorów, lecz jak można wytłumaczyć coś takiego xD

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Mój ulubiony serial ;3

Logicznie wytłumaczona? Umarł i co ożywił się? Jak dla mnie to bez sensu, powiedzmy, że przeżył to po co miałby się chować?

Może on wtedy nie umarł tylko go zgarneli i do paki wrzucili bez możliwości jakiego kolwiek kontaktu? xD

giphy.gif

Opublikowano

Mój ulubiony serial ;3

Logicznie wytłumaczona? Umarł i co ożywił się? Jak dla mnie to bez sensu, powiedzmy, że przeżył to po co miałby się chować?

Może on wtedy nie umarł tylko go zgarneli i do paki wrzucili bez możliwości jakiego kolwiek kontaktu? xD

"Sprowokował" swoją śmierć, aby dali mu spokój. ;p

Opublikowano

Ja to pamiętam ^^ Jak byłem mały to czekaliśmy z rodzicami, ten skazany ma na plecach mapę więzienia i jest zakochany w lekarce (która chyba jest córką dyrektora więzienia) i po nieudanej próbie ucieczki idzie do innego więzienia - gdzie więźniowie się wyzywają rzucając jakimś ochłapem i się mordują, a potem jest wolny i jakaś tam mafia, która go wypuściła chce go dopaść czy co - pod koniec ratuje lekarkę (która ma dziecko lub jest w ciąży) a sam nie wraca.

Nie wiem jak dobrze pamiętam, ale fajnie byłoby z powrotem go zobaczyć. Mam nadzieję, że nic nie spieprzą.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Również jest to dla mnie pierwszy serial który zrobił na mnie wrażenie dobre parę lat temu. Nawet jakieś pół roku temu postanowiłem sobie odświeżyć go i obejrzałem od nowa wszystkie sezony. No nic, pozostaje czekać^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...