Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Problem ze zmianą klubu

szymonw_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Gram w fife od 08 miałem styczność ze starszymi wersjami wiec ogarniam kariere, Fut oraz inne tryby ale ostatnio napotkałem na problem zmiany kluby i to nie pierwszy raz.

W fifa 15 grałem około 5 karier po okolo 4 sezony i po 2 sezonie zaczynały sie problemy ze mianą klubu , zauważyłem że gdy chce zmienić klub podczas sezonu chce zmienić na kolejny nie mogę tego zrobić nawet gdy chce przejść z barcy,juve,liv,czy innych topowych klubów(wygrywając lige) do ligowych beniaminków.Znalazłem małe rozwiązanie problemu podczas gdy zaczyna sie nowy sezon przed dzien transferowy 30 czerwca można jeszcze wybrać klub i go zmienić z problemami , po zmianie fifa zaczyna mieć błedy takie jak zmniejszenie ovr zawodników z klubu do którego przechodzę ostatnio stało mi sie tak w liv gdzie np sterling z ovr 84 spadł do 66 a cała strona z jego um. ( chyba od motoryczności spadła do pk. od 1 do 8 ). Na początku odtworzyłem starszy zapis przed zmianą klubu ale wtedy nie mogłem juz zmienić klubu.Następnie odinstalowałem i zainstalowałem ponownie fife grałem kariere i działo sie to samo, ze zmiana klubu nie powtarzałem tego błedu ze zmiana klubu 30 czerwca bo nie chciałem zepsuć kariery.Obecnie gram kariere w której wystartowałem z liv nastepnie przeszedłem do barcy ( bez żadnych problemów ) a później do napoli(też bez żadnych problemów )i obecnie jestem w nim i powtórzył sie problem z innych karier.Dodam że gram obecnie kariere tylko na symulacji z powodu słabego PC i tylko tak sensownie mogę grać  :)

W poprzednich fifach nie miałem takich problemów.

Wiem że klubu nie można zmienić przez początkowe kolejki chyba do 10 ( ale nie jestem pewien ).

Jeszcze mam małe pyanie czy można zmienik klub 2 razy w sezonie lub wiecej ?

Nie sugerujcie sie kontem było założone dawno temu jeszcze jak byłem dzieciakiem  ;) za dobre info dam plusy i wgl  ;)   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...