Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy to dobry dział (jak cos proszę przenieść)

Mam takie pytanie:

Jaki darmowy hosting na www polecacie ?? Najlepiej bez reklam, albo bardzo mało.

Opublikowano

Tak szczerze, to moim zdaniem na darmowych hostingach nie można polegać. W przeszłości korzystałem z wielu, ale zawsze się znajdywało się dużo minusów (od limitu CPU, po bardzo wolne chodzenie strony). Jeżeli masz w myślach jakiś bardziej poważny projekt, to moim zdaniem warto zainwestować te kilka złotych i zakupić jakiś porządny hosting (polecam OVH).

Ale jeżeli już muszę polecać darmowe, to chyba najmniej problemów miałem z 000webhost.com (brak reklam).

Opublikowano

Jeśli ma to być tylko strona "informacyjna" to www.hostinger.pl, a jeśli ma na tym być jakaś poważna apka webowa to mydevil.net, ale on już jest płatny :)

jw19e8.png

Opublikowano

Jeśli ma to być tylko strona "informacyjna" to www.hostinger.pl, a jeśli ma na tym być jakaś poważna apka webowa to mydevil.net, ale on już jest płatny :)

Hostinger to największy żart w środowisku dostawców hostingowych. Nikomu nie polecam, strasznie wolna (nawet tylko przy jednym połączeniu), z kilkoma połączeniami strona się blokuje z komunikatem "Wyczerpano limit CPU". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...