Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Club ObroncySwiatlosci

maniek1k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordorre to bardzo dobry gracz, bardzo przyjemnie się z nim gra dlatego mogę w zupełności polecić ten klub, aktualnie na scenie Trove jest tylko kilka dobrze działających klubów i myślę że ten dołączy do nich. Może kiedyś się przyłączę (jeśli mnie zechcą xD) ­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

@HotimPL

@matisg

Dziękuje chłopaki za rekomendacje, jestem wdzięczny :D

Aktualnie mamy 18 członków, z czego 15 aktywnych (licząc osobę na urlopie).

Wczoraj padliśmy ofiarą kradzieży z klubowego banku, niestety przez moją nieuwagę dopiero dzisiaj to odkryłem, będzie to dla mnie przestroga i prawdopodobnie zwiększę wymagany wiek do 18. 

Zniknęły s2 ringi oraz śmieci, gdyby nie to że zniknęły ringi które były rozdawane graczom którzy mieli gorszę eq to bym powiedział że była to przysługa zrobienia czystki. 

Dla innych klubów mam przestrogę, obiecywał się być aktywnym graczem, niestety wyszło jak wyszło. 

KpkBfhC.png  vLnIZJ7.png

Opublikowano

Witam, chciałbym dołączyć do Waszego klubu, mógłbym prosić jakiś link do ts tu ew. na PW ( wszystkie wymagania rekrutacji spełnione, mr 60)

Opublikowano

Witam. Mam 18lat. 20 master i 18lvl boomerangera. Chciał bym dojść do waszego klubu. P.S. Czasami mikro mi nie działa na TS ale to nie przeszkoda bo tak się dzieje tylko 3/10 wejść na TS jak coś mogę potwierdzić przez skypa. Dziennie gram około 5 godzin za dnia i 4-6 w nocy;P Nie mam co lepszego do roboty "D Co do mikro za dnia czasami nie działa w na kompie gram a w nocy na lapku i działa normalnie

Opublikowano
Tak wygląda mapa naszego clubu, aktualnie powstanie coś dużego co na razie duże nie jest(nie jest to penis)

IP0ld1e.png

IP0ld1e.png

Klub i członkowie cały czas się rozwijają, 3 osoby osiągnęły już +100 lvl mastery z czego 2 osoby są liderami klubu, można by powiedzieć że mamy "doświadczoną kadrę" lecz warto dodać że nie patrzymy się tylko na lvl mastery.

Opublikowano

Klub jak najbardziej polecam. Miła atmosfera, wszyscy wszystkim pomagają w miarę możliwości. Liderzy są zaangażowani w życie klubu. Co tu więcej mówić 10/10

Opublikowano

Ekstra klub! :)

Dziś z nudów zrobiłem nam Goku :v

11899334_868957246519800_129042673_o.jpg

A mojego super dzieła już nie pokażesz :D 

234251440149936225492.jpeg

Polecam club ciągle coś pomagają, jeśli jesteście nowi tzn master 20+[a i tak wtedy gówno się wie o tej grze] to zapraszam ogarniecie grę bardzo szybko :D

175001456602037225492.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

<!-- odświeżam temat -->

Po małym rozłamie clubu znowu ruszamy pełną parą! 

Odnośnie rekrutacji, przyjmujemy też osoby niespełniające do końca wymagań na okres próbny, głownie chodzi tutaj o wiek i lvl mastery nie chcemy blokować "młodszym" i nowym graczom dostępu do clubu, a jeżeli przez okres próbny zachowanie nowej osoby będzie bez zastrzeżeń stanie się pełnoprawnym członkiem naszego clubu! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...