Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 7 ultimate wiesza sie

Q-BANN

Pytanie

Opublikowano

Siemanko czlowieki
Mam problem poniewaz od wczoraj komp mi sie wiesza jak cholera jest tak wylacze kompa i wlacze to prez pierwsze kilka minut ladnie smiga ale gdzie ls po 5-10min wiesza sie na amen skanowalem adw cleaner czyscilem kompa programami jakie mam ale nic to nie dalo
Please help me!!
System windows 7 ultimate 32bit jak potrzeba wiecej info to postaram sie dac (pisze z telefonu) mam nadzieje ze w trybie awaryjnym da rade cokolwiek zrobic

@Edit wbilem na tryb awaryjny z obsluga sieci i jakos nic zadnej zamulki zadnej zwiechy czyli ze musialo pewnie jakies robactwo wbic ;/

76561198125755300.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak nie mam plytki a firmata ni c***a nie robie:D mnie to by Ajelo cos okolo 7h 8h wraz z wszystkimi programami i wygladem winka wiec dziekuje w ostatecznosci format pojdzie ale przeskanowalem w trybie awaryjnym malwarebytes antimalware i wykrylo 7 gowien wiec piwinno byc ok no ale chwila prawdy
@1361622928-U485574.pngRavdar

@Edit jak na razie nic sie nie wiesza :) zobaczymy za pare minutek :D

dobra dalo rade

PAMIETAJCIE JAK WIESZA SIE WAM KOMP JAK CHOLERA TO NIE TRZEBA OD RAZU FORMATA ROBIC WYSTARCZY PRZESKANOWAC GRUNTOWNIE MALWAREBYTE i to dziala :) fakt ze w trybie awaryjnym robilem skan ale teraz smiga jak wczesniej czyli jka perelka :D

///do zamkniecia

76561198125755300.png

Opublikowano

­Format powinien pomóc.

Jeżeli masz płytę z windowsem to postawienie systemu zamie max 2 h.

Kolega miał podobny problem tylko, że jemu w końcu płyta główna padła xD

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

napisalem ze jsst juz giitarka :)
i po raz drugi malwarebyte okazal sie niezastapiony :)
ja kkumplowi naprawialem lapka to jak przeskanowalem tym to wykrylo u niega 150 brontokow :D
jak nei wiesz co to jest to moge wytlumaczyc :)

@Umpik

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...