Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika(i GM w jednym) na dedyka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo dobre pliki serwerowe znanego upadłego serwera METIN2, jego domene + strony WWW i bazy danych(oczywiście należą  do mnie - kupiłem je)

Niestety mam lekki problem z odpaleniem ich, więc szukam technika na serwer dedykowany.

na serwerze bedzie ok 500-1k graczy - jest już zrobione forum grupa itp. więc jestem tego pewien.

poszukuję osoby często dostępnej pod telefonem, oraz chętnej do nawiązania współpracy.

Serwer planuję odpalić za ok. 2 tyg (najpóźniej)

Proszę o pilny kontakt!

tel.: 796 242 287

Pozostaw numer GG, a napiszę do Ciebie - Jednak preferuje kontakt TEL - Proszę dzwonić 24/h

Opublikowano

jakiego  Serwera to Pliki  jeśli można wiedzieć ? jeśli nadał  szukasz osoby  do pomocy  zapraszam na PW. a propo czego  wymagasz itp 

Opublikowano

znów yitian2 nie oplaca sie

Jeżeli to byłby Yitian2 około z rok przed upadkiem to byłby kozacki, dopiero potem zepsuli ten serwer że aż grać się odechciewało

Opublikowano

na serwerze bedzie ok 500-1k graczy

jak ja widzę takie pisanie na pewnego a potem wychodzi coś innego. Co do samej osoby nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...