Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia IS-4

DJ Avsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam! Chciałem spytać, jak się robi te drzewko do IS'a 4, całe jest fajne, może mieliście męczarnie z jakimś czołgiem? Poproszę o swoje opinie. Zdaję sobie z tego sprawę, że będzie multum kom. ponieważ wielu wybiera tę linię.

Tak więc, proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam!

Opublikowano

jak dla mnie problem był z kv-3 i t150 ;D Reszta to bułeczka, choć kv-4 jak rzuca na 10 masakra ;D

Niespodzianka

<

Opublikowano

Linia ogółem nie jest najgorsza. Takie pancerniaki, trochę mułowate. Jeśli  ktoś lubi grać na pancerz i nie przeszkadza mu prędkość to jak najbardziej tak. W całej linii nie ma żadnego szczególnie złego czołgu.

; )

Opublikowano

jak dla mnie problem był z kv-3 i t150 ;D Reszta to bułeczka, choć kv-4 jak rzuca na 10 masakra ;D

Jeżeli sądzisz , że te czołgi są złe to ja nie wiem co według ciebie jest dobre :D , 6 , 7 są bardzo przyjemne w  grze . Kv 4 można powiedzieć , że też fajne celne działo , ale niby kv 4 ma ten pancerz na papierze , jak rzuci go na 9 , 10 to nie masz co liczyć na jego pancerz , bo w ten garnek na grochówke , wchodzi wszystko :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Jeżeli sądzisz , że te czołgi są złe to ja nie wiem co według ciebie jest dobre :D , 6 , 7 są bardzo przyjemne w  grze . Kv 4 można powiedzieć , że też fajne celne działo , ale niby kv 4 ma ten pancerz na papierze , jak rzuci go na 9 , 10 to nie masz co liczyć na jego pancerz , bo w ten garnek na grochówke , wchodzi wszystko :)

I o to mi chodzi w kv-4 ;D

Niespodzianka

<

Opublikowano

T-150 problem? Jak dla mnie to jedna z lepszych 6. Pancerz solidny, działo też jak na 6 poezja. Nawet jak na taki pancerz jest mobilny. Ogólnie T-150 to jeden z najprzyjemniejszych czołgów. ( O ile nie wywali na 8, ale to w każdym tak jest )

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Tak jak up. Właśnie skończyłem KV4 i cała linia przyjemna. Tylko ten właz na kv4 wkurza przeogromnie, ale za to działo ma dobre przekucie i nie potrzeba w sumie golda jak ciepnie na X.

6cluij.gif

Opublikowano

Każdy czołg jest spoko, KV-4 nie jest taki zły, i ten pancerz nie jest tylko na papierze, narzekacie na właz zawsze możesz sobie założyć tą 1sz'a wieże z mniejszym garnkiem i róznica 50hp i pancerzu z boku i tyłu...A prawda jest taka że ten cały garnek nie wpuszcza tak dużo bo potrafi odbić... Grasz nim na side scrapa i prowokujesz gościa do strzału , trzeba nim poprstu wyczuć jak kątować..

signature.png

Opublikowano

Każdy czołg jest spoko, KV-4 nie jest taki zły, i ten pancerz nie jest tylko na papierze, narzekacie na właz zawsze możesz sobie założyć tą 1sz'a wieże z mniejszym garnkiem i róznica 50hp i pancerzu z boku i tyłu...A prawda jest taka że ten cały garnek nie wpuszcza tak dużo bo potrafi odbić... Grasz nim na side scrapa i prowokujesz gościa do strzału , trzeba nim poprstu wyczuć jak kątować..

I chyba 20 metrów spotowania, ale i tak ślepy i tak. Od lolowatych kalibrów tak, ale od is3 to 95% wchodzi. Ja nie narzekam, fajnie mi się grało tym czołgiem, tylko mówię, że minusem jest właz, który idzie przeboleć.

Najlepiej grać nim z kimś, robisz sidescrapa, strzelasz i jak ktoś chce wyjechać i przycelować Ci we właz, to kumpel z plutonu musi go potrzymać/postraszyć i wtedy wszystko odbija i gra fortepian. :D

6cluij.gif

Opublikowano

I chyba 20 metrów spotowania, ale i tak ślepy i tak. Od lolowatych kalibrów tak, ale od is3 to 95% wchodzi. Ja nie narzekam, fajnie mi się grało tym czołgiem, tylko mówię, że minusem jest właz, który idzie przeboleć.

Najlepiej grać nim z kimś, robisz sidescrapa, strzelasz i jak ktoś chce wyjechać i przycelować Ci we właz, to kumpel z plutonu musi go potrzymać/postraszyć i wtedy wszystko odbija i gra fortepian. :D

Dlatego mówię że trzeba wyczuć jak grać tym czołgiem, side scrap to potęga, na tym tierze nie ma lepszego czołgu do tego, spokojnie może sam trzymać bobsleje ,a gdy przeciwna drużyna jest czerwono/pomaranczowa (co się nie rzadko zdarza) to ten bobslej jeszcze wyczyści :). Ale no prawda jest taka że jest to trudny czołg do opanowania 

signature.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...