Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie gra duzo osob ?

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam zamiar wrócić do lola i mam pytanie na ktorym z serwerow gra najwięcej ludzi ? kiedyś jak grałem to po 5min jak nie dłużej szukało mi ludzi do gry :D będę wdzięczny za odpowiedź

Opublikowano

Wydaje mi się, że EUNE, bardzo szybko znajduje grę (chociaż po 3+ rano jest z tym różnie). Na EUW raczej również sporo graczy.

Opublikowano

Wszędzie gra dużo ludzi, ale polecam Ci iść na eune na pewno tam gra więcej polaków i zawsze możesz znaleźć jakiegoś kompana z mpc do wspólnej gry ;)

Opublikowano

Wszędzie gra dużo ludzi, ale polecam Ci iść na eune na pewno tam gra więcej polaków i zawsze możesz znaleźć jakiegoś kompana z mpc do wspólnej gry ;)

Akurat to, że tam jest dużo polaków to niekoniecznie atut xD

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Akurat to, że tam jest dużo polaków to niekoniecznie atut xD

Trochę się w tego lola grało, byłem na eune, na wescie, nawet na NA i wszędzie jest dosłownie tak samo tylko, że chat nie jest zaspamiony licznymi "k***a" tylko arabskimi modłami xD

Opublikowano

Trochę się w tego lola grało, byłem na eune, na wescie, nawet na NA i wszędzie jest dosłownie tak samo tylko, że chat nie jest zaspamiony licznymi "k***a" tylko arabskimi modłami xD

Tylko, że to właśnie głownie polacy słyną z trolli, afków i mega flame'u.

Opublikowano

Akurat Polacy to najbardziej znienawidzony i zniszczony kraj w internecie przez właśnie dzieciarnię. 

Spróbuj na EUNE, dużo osób do gier, aczkolwiek głównie idioci.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Akurat Polacy to najbardziej znienawidzony i zniszczony kraj w internecie przez właśnie dzieciarnię. 

Spróbuj na EUNE, dużo osób do gier, aczkolwiek głównie idioci.

Dokładnie. Grałem z wieloma ludźmi ale tylko jungler z polski potrafi wbić na ganka z 25% HP i jeszcze cię flamić, że to twoja wina bo mu nie pomogleś. Jak masz full team polaków to możecie surrać od razu na 70% co najmniej 2 osoby sfeedują wszystkich. Jak masz polaka i greka na jednej linii to też możesz surrać bo takie linie zazwyczaj dive'ują turreta na 4 lvlu więc jeśli enemy nie jest unskilled to feed 100%. Polacy słyną również z tego, że mają na przykład 4 pick i pickają mida pomimo tego, iż wcześniej ktoś picknął mid [oczywiście mówimy o drafcie] po czym zaczyna się hejt ale oczywiście polak ma odpowiedź, że przecież on pierwszy powiedział mid po czym jest 'Stfu all i go troll'

Opublikowano

Raczej bym Westa brał (mogę nawet z tobą pograc) jak coś to pw pisz

Dlaczego westa zadasz pytanie granie draftow na kochanym EUNE

Wygląda następująca

Xxxx: hi

Y:hi

Lastpick: i go mid or troll

X: ok? You are last pick.

Y wtf?

Lastpick ok i go troll

X; from?

Y: Poland

X:gg

Lastpick:report

Inni: gg doge pls stfu retard noob

Tak jak wspomniali inni na EUNE jungler potrafi się wbić na ganka na low hp

Spotkasz się z ofensywnym jezykiem

Trollami,afkami flamerami

Niech cię ręką boska broni żebyś nie napisał że z polski jestes.

Gmyru---1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...