Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena wymiany digitizera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, ile kosztuje wymiana digitizera w telefonie xperia j.

Sam wyświetlacz działa dobrze i dotyk też, jednak szybka w telefonie bardzo mi popękała.

jOABuHG.png

Opublikowano

Podejdź do jakiegoś serwisu i spytaj ile kosztuje i czy możesz mieć swój kupiony, cenę digitizera znajdziesz sobie na allegro. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W oficjalnym serwisie? Jeśli jest połączony z szybką to nawet do 500 zł.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To sobie kup i wymień, cenę będziesz znał : tyle za ile kupisz 

Opublikowano

Jesli potrafisz to proszę bardzo.

Ja jednak podszedłbym do serwisu i się zapytał.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Byłem się zapytać, trochę drogo wychodzi. Jakbym chciał na allegro zamówić to w jakich mniej więcej cenach?

A jaka cene ci podali w serwisie?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak strasznie drogo nie jest, zestaw do naprawy kosztuje ok 30-50 zł jak potrafisz ściągnąć, wyczyścić to  wymienisz i skleisz jak należy  sam.

Z 2-3 h trzeba siedzieć nad tym by zrobić dobrze 

Opublikowano

Tak strasznie drogo nie jest, zestaw do naprawy kosztuje ok 30-50 zł jak potrafisz ściągnąć, wyczyścić to  wymienisz i skleisz jak należy  sam.

Z 2-3 h trzeba siedzieć nad tym by zrobić dobrze 

z tego co wiem to specjaliści robią to w 6 min, a szybka którą widziałem nie wymaga sklejania (od razu ma na sobie klej) ps. koszt tej szybki to 33 zł z przesyłką i nie wiem czy brać (nie wiem czy mogę mieć pewność co do jej jakości, chociaż ma prawie same pozytywne komentarze ;p)

jOABuHG.png

Opublikowano

Specjaliści to może tak ale trzeba dodać do tego rozkręcenie i rozebranie telefonu , potem jeszcze czyszczenie zakładanie, klejenie i  złożenie. 

Jak byś miał rozkręcony telefon i wyczyszczony dokładnie to w 6 minut przykleisz sam 

Opublikowano

Około 70-80 zł kosztuje na allegro. Samodzielna wymiana jest dosyć trudna i precyzyjna. Zajmie Ci to około 0,5h-1h

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę z tego, że jak tą szybkę zapaprasz czy cos to po ptakach? Koszty kosztami, ale nalezy pamietac, ze te tansze rozwiazania nie zawsze sa lepsze.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...