Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nvidia App challenge?

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Dziś przyszedł do mnie mail z informacją że Nvidia robi challenge. Jak ktoś już coś wie o tym to proszę o wytłumaczenie o co z tym chodzi tak wiem, że mail jest po EN, ale jak ktoś by mógł jasniej to wytłumaczyć to byłbym bardzo wdzięczny. Sorki za wszelkie błedy ortograficzne :D.

#edit

michal, welcome to the NVIDIA App Challenge!

It's great to have you with us, and we're looking forward to seeing what you come up with.

Now let’s get down to business - here’s all of the information you might need to make the winning app:

Overwolf's SDK website - The place where you start your app’s journey

Overwolf Media API - Where you'll find all the tools for video editing, capturing and more.

Overwolf Exclusive Game Events API - The exclusive events for SMITE, Robocraft, Marvel Heroes and Warface

App suggestion/requests/ideas - Find inspiration and see what users might want to see developed

Overolf app submission process - Remember, you must submit a fully-functional Overwolf app

Overwolf NPAPI plugin - If you’re more into C/C++ or want to port an existing app

3rd party web APIs and game APIs - Some additional APIs that you might find interesting to use

Overwolf's developer forum - Where you can find answers to any questions that come up while making your app

Now go and make the best app you can!

Sending our code and love,

Team Overwolf

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

­Fajnie, że podałeś treść tego maila do przetłumaczenia.

Może ja go nie dostałem i jak Ci mam pomóc?

PS. Z takim angielskim odpuść sobie, bo nic nie wygrasz, a sobie tylko wstydu narobisz xD

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

W leb sie pierdolnij chcesz brac udzial a angielskiego nie znasz.

Po pierwsze znam ale tak średnio.

Po drugie programować potrafie dosyć dobrze. Więcej do szcześcia niczego mi nie potrzeba;).

­Fajnie, że podałeś treść tego maila do przetłumaczenia.

Może ja go nie dostałem i jak Ci mam pomóc?

PS. Z takim angielskim odpuść sobie, bo nic nie wygrasz, a sobie tylko wstydu narobisz xD

Wstyd to ty rodzicą robisz. A co do e-meila miałem go dziś podać. Wczoraj nie maiłem zbytnio czasu.

Practice Makes PerfectJulie James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...