Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na drop

lukasedi1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki przetestuje . Miałem na oku plugin MyDrop http://www.mpcforum.pl/topic/1425435-mydrop-drop-ze-stona/ale plugin mi nie działa napisałem do twórcy tego pluginu na pw ale nie odpisuje na razie.

Jeżeli podałbyś szczegółowe przyczyny nie działania tego pluginu, to mógłbym Ci pomóc z tym też w tym temacie. Co dokładnie dzieje się z tym pluginem po wgraniu go?

W każdym bądź razie, przetestuj powyższe pluginy, które dałem. ;)

Opublikowano

Nie mam żadnych logów z tego pluginu.

W takim razie podaj listę pluginów, które masz wgrane na serwerze. 

Bądź próbowałeś wgrywać też starszą wersję tego pluginu w zależności jaką teraz masz? 

Opublikowano

Nie podam ci wszystkich plugów , które wgrywałem bo nie pamiętam ale podam ci te co mam. AntiJoinBot,BarAPI,AnimatedMOTD-Bukkit,BossMessage,Citizens,ClearLag,ColoredSing,CombatLog,draoTeleport,Essentials,FunnyGuilds,MotdManager,NoCheatPlus,PremissionsEx,PluginMetrics,Shopkeepers,Skript,SlowDown,

sVote,update,Updater,Vault,WorldBorder,WorldEdit,WorldGuard.

2.png

Opublikowano

Ok . Po prostu aktualnie korzystam z OtherDrops ale zobaczę co jęczę oferuje plugin karolekdrop i może zmienię zdanie .

2.png

Opublikowano

W takim razie podaj listę pluginów, które masz wgrane na serwerze. 

Bądź próbowałeś wgrywać też starszą wersję tego pluginu w zależności jaką teraz masz? 

Nie ma co, sprawdzałem też u siebie i nie działa na wersjach 1.8.x.

Do autora tematu: Polecam karolekDrop podany przez Lord Assasin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...