Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofa w CS'ie

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jakieś 3/4dni temu wbiłem na swoim koncie MGE i zaczęły mnie od tego czasu nękać straszne cofki.

Mój ping jest taki jak zawsze w okolicach 30/60, lecz jak napisałem wyżej od kiedy posiadam rangę MGE nękają mnie cofki.

Może ktoś pomóc?

Opublikowano

Mnie też czasem cofnie, ping 60ms i stały, najczęściej jak kogoś laguje.

BTW. Mam zbindowany skok na wheelup i co jakiś czas tak znikąd podskakuje bez powodu, np dzisiaj strzelam i tuż przed przeciwnikiem nagle podskakuje :D(na szczęście padł)

Opublikowano

Mnie też czasem cofnie, ping 60ms i stały, najczęściej jak kogoś laguje.

BTW. Mam zbindowany skok na wheelup i co jakiś czas tak znikąd podskakuje bez powodu, np dzisiaj strzelam i tuż przed przeciwnikiem nagle podskakuje :D(na szczęście padł)

Może masz starą myszkę i już wyrobionego scrolla?

Opublikowano

Cofka wygląda jak taka teleportacja :) idziesz sobie idziesz np do przodu w lewo i cie przeteleportuje do tyłu, chwile się nie możesz ruszać, tzn Ruszasz się w miejscu (i po chwili otrzymujesz insta headshota w skoku i biegu z kałacha....)

Opublikowano

Cofka wygląda jak taka teleportacja :) idziesz sobie idziesz np do przodu w lewo i cie przeteleportuje do tyłu, chwile się nie możesz ruszać, tzn Ruszasz się w miejscu (i po chwili otrzymujesz insta headshota w skoku i biegu z kałacha....)

Jaki masz typ internetu? Stacjonarny czy np z telefonu albo radiówka?
Opublikowano

LTE modem z 70mbps download, z 20 upload, ping zależy od serwera w cs od 50 do 80. Jak jeszcze w WoT grałem to też takie coś się zdażało. Tak ogólnie to nie mój temat i oprócz zmiany dostawcy internetu nic mi nie zostaje (a może wpisze te komendy ma ping i coś pomogą)

Opublikowano

LTE modem z 70mbps download, z 20 upload, ping zależy od serwera w cs od 50 do 80. Jak jeszcze w WoT grałem to też takie coś się zdażało. Tak ogólnie to nie mój temat i oprócz zmiany dostawcy internetu nic mi nie zostaje (a może wpisze te komendy ma ping i coś pomogą)

Nie, z Internetem lte nic nie zrobisz. Jest strasznie niestabilny. Sam go miałem i było to samo. Tylko stacjonarny.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ping jest stabilny, internet też. Poprostu pakiety w czasie drogi do serwera lub spowrotem gubią się :)

+

Nawet nie wiesz jak mnie to męczyło, bo grać się chciało.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...