Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakujące grosze na PSC

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam na paysafecard.com 108,00zł a żeby dołać na steama potrzebuje 108,06zł(25euro).. Co zrobić? żeby te 6 groszy zarobić? nie chce mi się kupować kolejnego paysafecarda za 20zł żeby to mieć...

Pomoże ktoś co robić ;|

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghjrhombre

@Remuś

raczej żadko kiedy na PSC zostają grosze.. bo się zazwyczaj kupuje za 20zł itd..

ma ktos jakies pomysly jeszcze ;c

Opublikowano

@MrNorbertPL24 no właśnie zostają grosze :) i to często. W pewnym czasie miałem 5psc co miałem od paru gr do 5 zł :p

Kupisz psc za 50zl i doladujesz steam za 10 ojro. Zostanie Ci około 9 zł na psc? Więc jak grosze nie zostają :)

Opublikowano

@Renuś 9zł to nie grosze :D

@norbert485 napisz na PW.

jakby ktoś poratował 6 groszami to byłbym HAPPY :-) - dziś mi piszę że potrzeba 108,06zł żeby doładować steam xD

Opublikowano

­@MrNorbertPL24 mogę dać PSC 20 groszy :D

Ale możesz też sobie doładować za 24,98€ na steama, to Ci starczy. Wpisz sobie w google "steam doładowanie nieregularnej kwoty". Można doładowywać od 5€+ i nigdy nie będzie Ci tych paru groszy brakowało :p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...