Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA używał ktoś Multihack by nbvf?

bastekx231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie zakupił ktoś stąd cheaty do Mta a dokładniej: Multihack by nbvf. Z innego forym nie będę mówił z jakiego bo nie reklamujemy innych for.

Opublikowano

Też właśnie kupiłem a gdy była aktualizacji to jej nie dostałem, oraz zostałem wyrzucony kompletnie z forum za spam ale chciałem wiedzieć czy tylko mnie oszukali czy kazdego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Także nie polecam ! Zostałem perfidnie oszukany ! Zapłaciłem te 30zł, czekałem tydzień, ponieważ ten koleś wchodzi na forum co 4 dni po czym dał info, że wszystkim wysłał cheat a jak wszedłem na forum na komputerze to się okazało, że zostałem "WYRZUCONY" z forum .... Chamstwo i oszustwo ! Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów na takie coś ! NIE KUPOWAĆ, CHYBA, ŻE NIE MACIE CO Z KASĄ ROBIĆ ! WSZYSCY ADMINI I MODERATOROWIE NA TAMTYM FORUM TO JEST JEDNA OSOBA, MOŻNA TO ZAUWAŻYĆ PO TYM, ŻE WCHODZĄ "ONI" CO 3/4 DNI PRAKTYCZNIE W TYM SAMYM CZASIE NOCĄ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...