Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sklepu ze skinami za paysafecard.

xBrendol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sklepu gdzie można kupić skiny za paysafecard. Może być i polski, i zagraniczny. Zna ktoś jakieś? I najlepiej żeby ceny były niższe (jak np. easypeasy.pl) albo takie same jak na steamie, lub nie wiele różniące się. Spytacie czemu nie doładuje po prostu steama? Chciałbym od razu te skiny obstawiać, a jak doładuje steama i kupie skina będę musiał czekać 7 dni. No ale jak nie znajdę żadnej takiej zaufanej strony to pewnie doładuje steama i poczekam.

Opublikowano

@guciolec1 jak mogą mu dać skina który ma blokadę? Ma ta blokada zniknąć przedtym jak mu dają a potem jak dostaje to się nakłada czy co? Nie wiesz to nie mów... Jak się kupuje na takich stronach to oni dodają na stronę te itemy które obecnie mają w ekwipunku z możliwością trade.

@topic Nie ma narazie chyba takiej strony przynajmniej ja takiej do tej pory nie widziałem.

Opublikowano

@guciolec1 jak mogą mu dać skina który ma blokadę? Ma ta blokada zniknąć przedtym jak mu dają a potem jak dostaje to się nakłada czy co? Nie wiesz to nie mów... Jak się kupuje na takich stronach to oni dodają na stronę te itemy które obecnie mają w ekwipunku z możliwością trade.

@topic Nie ma narazie chyba takiej strony przynajmniej ja takiej do tej pory nie widziałem.

Umiesz czytać? Bo z tego co napisałeś wnioskuje że nie. Blokada nie nakłada się tylko wtedy gdy kupisz z rynku lecz po zwykłej wymianie też. Wiem bo kolega mi przesłał raz jakiś skin i mi nałożyło. I od razu nie wylatuj mi z "Nie wiesz to nie mów" bo na razie wyszło że ty nie wiesz.

m94uuu.jpg

Opublikowano

csgo-skins.pl

@xBrendol

Sprawdź temat z sygnatury, jeśli jeszcze nie kupiłeś nigdzie, możesz się upewnić czy strona jest zaufana. Za PSC możesz też kupić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...