Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy M2Bob!

NGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre wieści dla wszystkich którzy chcieliby używać m2boba a nie chcą za to płacić. Programu będzie można używać za darmo (konieczne pobranie pliku 100mb co 2 dni) od 14.08. Nie będzie to pełna wersja m2boba, użytkować będzie można fishbota i okrojonego levelbota (nie wiadomo jeszcze jakie funkcje będą dostępne)

Hi to all M2Bob users,
As you might know, M2Bob will celebrate its 3,5 birthday on the 14.08.2015. We want to celebrate this with a new version which includes 2 new Botmodes and other useful features. In addition, there will be a major change, more in the following thread!

We have decided to test a new system that gives users the possibility to use M2Bob without paying.
How does this work? You need to download M2Bob and then every 2 days you will need to download a ~100 MB file to be able to use the free version of M2Bob(tutorial follows here in the forum!!).

Then you are able to use 2 of the 10 Botmodes (Levelbot restricted, Fishbot unrestricted).
Attention! M2Bob will work in the free version only on Gameforge servers and Metin2.SG, but not on P servers.

W okrojonej wersji NIE ZNAJDĄ się na pewno:

- Python Loader
- MobOnClick
- No-Safezone, Anti-Stun, PK-Hack, ExternalForce, Waithack

- MobPuller, MobLock (MobPuller with hotkey is available in the free version)
- Attackspeed/Single-Handed/OneHit

- Fast Pickup/Rangepickup/Big Rangepickup
- Itemfilter

- Sell items at the shop
- Renew potions at the store

Także wersja darmowa będzie dosyć uboga, no ale zawsze za darmo ;) Można zarobić parę zł na darmowym i kupić płatnego :D

Opublikowano

Jeżeli się potwierdzi to będzie całkiem ciekawie. Jednak nawet te okrojone funkcje są całkiem ciekawe, można będzie spróbować poużywać M2BoB'a na prywatnych serwerach. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Bardziej interesuje mnie wykorzystanie tej darmowej wersji na prywatnych serwerach(o ile będzie to wykonalne), pod względem wykorzystania tej okrojonej wersji na pl'u to każdy zauważy, że jest to bez sensu. Najbardziej interesują mnie funkcje takie jak: Itemfilter oraz Rangepickup.

Opublikowano

@ZAHON ale wyraźnie pisze,ze te funkcje nie beda dzialac.Dlatego wtedy napisalem ze badziew chca wypuscic bez sensu.Przeciez tam beda najslabsze funkcje chodzic.A te lepsze trza płacic.Ps wyraźnie pisze,że na prywatne serwery tego nie wypuszczą

/niereg. sygna

Opublikowano

Dobra późno jest i nie zauważyłem wyraźnego napisu NIE ZNAJDĄ  W takim razie ta darmowa wersja będzie jedynie śmiesznym dodatkiem.

Opublikowano

Oni to wydali z tego co pisze,bo obchodza urodziny tego bita..i przy okazji chca to wydac zeby tylko ludzie przetestowali ta nowa aktualizacje do game guard.Levelbot bd ogranivzony i nawet pelerynek nie bd szybkiego ataku i bot nie bd kupywal potow w sklepie itd.Smiech na sali ze chca to wypuscic.Kompromitacja dla Polakow

@ZAHON

/niereg. sygna

Opublikowano

Śmiech na sali to jest to, że nie umiecie grać bez hacków bardzo dobrze, że coś robią na PL'u  z tymi cymbałami ^_^

Opublikowano

@wyobraz sobie,ze ktos woli 9dpalic kilka kont i zarabiac i przez caly tydzien stac go na drogie rzeczy,niz korzystac z jednego konta i zarobic po polrocznym czy rocznym graniu.Ludzie tu zawsze grali zeby zarobic.Pozderki misie ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

Śmiech na sali to jest to, że nie umiecie grać bez hacków bardzo dobrze, że coś robią na PL'u z tymi cymbałami ^_^

Chyba trafiles na zle forun jak ci cheaty nie pasują :D

Wersja bd bardzo okrojona ale jak ktoś nie ma kasy to moze mu sie przydać ;) swoją drogą płatną wersję boba mozna odrobic w 1 dzień :D

Opublikowano

Takie opcje to masz w modzie.Nie zrobisz tego bo boba dobrze zabezpieczyli.Nie ma zadnych dziur,nie to co kiedys

m2bob działa na wszystkich serwerach? ingeruje w pliki gry?

Opublikowano

Uuu miło z ich strony, dają wam darmowa wersje a wy jeszcze plączecie :P Ja tam wole wydać 30 zł i mieć Licke na 20 dni i zarobić 5 razy Tyle niż sie bawić w jakieś inne darmowe gówna :p .

Istnieje jakiś spis serwerów na których działa?

Na wszystkich ktore nie maja zabezpieczenia czyli Vesteris laneris invoria itp itd 

Opublikowano

Tylko skad ludzie mają wiedziec ktore serwery nie sa zavezpieczone?bo przeciez kazdy jest slabiej lub mocniej zabezpieczony.A i tak wszystko da sie obejsc jak nie jest nic zablokowane po stronie clienta.

@Pawelek1148 bo funkcje beda chodzic takie jak w modzie.Ba nawet nie dadza ci darmowych peleryn

/niereg. sygna

Opublikowano

Śmiech na sali to jest to, że nie umiecie grać bez hacków bardzo dobrze, że coś robią na PL'u  z tymi cymbałami ^_^

Wywal pralkę automatyczną bo to jest bot. Wywal robota kuchennego bo to bot. Dla mnie to cybałem jest ten kto gra bez botów. Jakim trzeba byc baranem( to jest moja opinia), żeby przez setki godzin wbijać 105 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...