Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomoge fajny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem Dawid,

mam 19 lat, od 9 lat mieszkam w holandi,

piszę ponieważ jestem w stanie co miesiąc wspomagać serwer finansowo,

do 160zł miesięcznie, wiem ze to nie dużo ale zawsze coś xD

co bym chciał za to? można się dogadać, oczywiście

nie żądam dostępu do niczego oraz nie żądam kasy hehe

może też być zwykła ranga GM :P

jeśli byś chciał/a skorzystać z oferty kontakt na PW 

Opublikowano

wiem, ze to mało ale zawsze chociasz jakiegoś youtubera 10-15k ogarniesz :P

Opublikowano

100zł to bardzo mało .. Za dobrej maszyny nie kupisz a co mówić reklamy, dodatki itp.

Chłopak chce tylko wspomóc, nie ma tutaj niczego, że chciałby sponsorować. 100 zł to 1/4 średniego dedyka ;P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

wiem, ze to mało ale zawsze chociasz jakiegoś youtubera 10-15k ogarniesz :P

Chyba na jedny marny odcinek.

DIII bierze 200 zł

Diablo zabq etc około 50-100zł

Tream rok temu na dreikonie 200zł +

o wallanderze nie mówie bo bank się rozbije.

a 100 zł to można se dupke podetrzeć , albo wykupić panią z węgorzewa na noc (f########lfourine)

100zł - zero skutecznej pomocy

.

1912513.jpeg

Opublikowano

hahaha ja pi3rdole 160 zł da a 30% z is-a będzie chciał, Wiesz za 160 zł nie kupisz reklamy nawet i dobrego yt 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

czytam te Wasze komentarze i stwierdzam że jesteście JE BNIĘ CI

ziomuś chce za frytki przeznaczyć 160zł /mc a Wy po nim jedziecie

za 160 zł zawsze można kupić jakieś sety, npc itd

w zamian chce tylko range GM więc lepiej wziąć takiego GM który będzie płacił 160 zł/mc niż Janusza z bazaru który nic nie będzie płacił

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

a takie 160zl to tylko na początek, jeśli spolpraca będzie fajna i fajny serwer czemu nie mogę dać nawet 500-1000zl ale to muszę mieć pewność co do administracji i serwera :), ale że wy jesteście debilami i nie wiecie jakie wały ludzie robią to wasza sprawa, ja nie jeden serwer prowadziłem i nie jeden serwer sponsorowałem tak ze się na tym trochę znam, dajcie komuś 1000zl za gm za jeden miesiąc i zobaczycie ze po jednej wpłacie już gm nie będziecie mieli, pozdrawiam.

Opublikowano

kolega chce pomagać a wy już hejt na niego... 

Za 160 zł można mieć średniej jakości reklamę NP małysz+bumbex

chociaż to 160 zł można wykorzystać całkiem inaczej.

Np

-Hosting

-Grafika

-Mapa

i cała masa innych rzeczy.

i do tego nie chce żadnego % z is  tylko gm 

Daje Kase.. Pracuje jako gm... I K***A JESZCZE PROBLEM MACIE> 

POLECAM

46302966905014201006.png

Opublikowano

kolega chce pomagać a wy już hejt na niego... 

Za 160 zł można mieć średniej jakości reklamę NP małysz+bumbex

chociaż to 160 zł można wykorzystać całkiem inaczej.

Np

-Hosting

-Grafika

-Mapa

i cała masa innych rzeczy.

i do tego nie chce żadnego % z is  tylko gm 

Daje Kase.. Pracuje jako gm... I K***A JESZCZE PROBLEM MACIE> 

POLECAM

BO TO POLSKA A NIE ELEGANCJA FRANCJA

OQqSOv4.png

Opublikowano

Chłopak nadaje się do teamu jak mało kto. Odpada u niego pokusa zarobku (skoro chce w serwer inwestować) więc nie będzie puszczał na lewo itemów. 160zł w zasadzie za nic zawsze wspomoże, przecież nie każdy serwer musi mieć przereklamowanego youtubera, który przyprowadzi 100 graczy, a przy odchodzeniu zabierze ze sobą 150 na nowy serwer.

Za to autorowi zalecam ostrożność i kontrolowanie na co idą pieniądze, bo już przekonałeś się jacy są polacy i nie zdziw się, jak będziesz komuś fundował nowy komputer w ramach "opłat serwera".

Opublikowano

Jak dla mnie to zwykłe Trolowanie.

jak tak uważasz to spoko, to twoja opinia, ja już wspomagam dwa serwery które startują za tydzień, pozdrawiam.

Chłopak nadaje się do teamu jak mało kto. Odpada u niego pokusa zarobku (skoro chce w serwer inwestować) więc nie będzie puszczał na lewo itemów. 160zł w zasadzie za nic zawsze wspomoże, przecież nie każdy serwer musi mieć przereklamowanego youtubera, który przyprowadzi 100 graczy, a przy odchodzeniu zabierze ze sobą 150 na nowy serwer.

Za to autorowi zalecam ostrożność i kontrolowanie na co idą pieniądze, bo już przekonałeś się jacy są polacy i nie zdziw się, jak będziesz komuś fundował nowy komputer w ramach "opłat serwera".

dokładnie tak, ja się nie zdziwię jak takie coś wyjdzie na jaw, to polska i tak było i będzie :P, dzięki za kom, i pozdrawiam.

Nazbieraj 1000-2000 zł zrób swój priv i rozkręć go.

nie chce własnego serwera, wole dać nawet 400zl-600zl na jakiś fajny serwer i być tylko zwykłym GM bez dostępu do myql itp... powiem tak jestem skromnym człowiekiem nie daje dużo więc dużo nie oczekuje, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...