Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC

lukas1233321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gaben mi zrobił dzisiaj prezent na urodziny w postaci VAC'a za nic, dzieki.

Nie wiem czy to vac ale pisze vac i nie moge grać.

Tabelka jest na zółto "To konto steam jest zablokowane i nie ma dostępu do bezpiecznych  serverów z powodu oszustw"

Także no ten, fajnie. Nigdy nie używałem cheatów w cs;go ale i tak pewnie większość tak będzie uważać ;) 

Używałem cheaty do cs 1.6 ogólnie to miałem to gdzieś a w 1.6 grałem bez steama ( chyba perm na kazdym servie ^^

Wątpie żeby pliki od aima były powodem vaca ponieważ nie dość, że w cs;go nie zadziałałyby to nawet nie próbowałem :D

Griffing chyba wyklucze bo przeważnie grałem full team z premejdami. A jak już gram solo to potrawie wygrac przegrywajac 10-12 rundami więc ;)

Więc tak; 

1 pytanie. - Czy vaca można dostać gdy gra się na zmianę na jednym koncie z 2 róznych ip ( może to być brane jako boosting czy cos? ) 

2 pytanie. - Czy tego typu ban jest na zawsze bo z tego co wiem to tylko te na czerwono 

Z góry dzięki, pozdro ;)    / Pisałem na szybko bo złapałem wkurwa jak pewnie każdy kto traci 100zł + za nic. Jebane złodziejstwo.

Opublikowano

VAC'a się za nic nie dostaje. Musiałeś grzebać w plikach ew. cheaty.

Możesz napisać do supportu o wyjaśnienie tego, ale raczej nic to nie da.

Opublikowano

Grzebanie w plikach tzn ? ;p

Dodanie czegoś, usunięcie, lub edycja istniejących.

893961446222509646083.png

Opublikowano

powiem ci tak, kolega cheatowal na innych kontach, gdzies na kompie mial jakies czity, nagle dostal vaca (na tym koncie nigdy nie cheatowal)­

Opublikowano

VAC się nie myli i jest nie da się od niego odwołać. Myślisz, że czemu taki QKLY nie próbował się odwoływać? ;) Musiałeś cheatować i teraz próbujesz nam wcisnąć kit.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghjrhombre VAC jest omylny i może zbanować osobe która nie ma haxów, ale bardzo rzadko to się zdarza, a nawet jak już się tak stanie, to nikt mu nie wierzy.

@topic nic nie możesz zrobić, bo musiał byś udowodnić, to, że nigdy nie hakowałeś, a to chyba w twoim przypadku niemożliwe koleżko.

Opublikowano

1 osobie tylko zdzieli Vaca ale on długo się męczył i zbierał dowody na to że nie miał cheatów.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghjrhombre VAC jest omylny i może zbanować osobe która nie ma haxów, ale bardzo rzadko to się zdarza, a nawet jak już się tak stanie, to nikt mu nie wierzy.

@topic nic nie możesz zrobić, bo musiał byś udowodnić, to, że nigdy nie hakowałeś, a to chyba w twoim przypadku niemożliwe koleżko.

Nie banuje osób, które nie edytowały/zmieniały coś w plikach albo nie odpalały cheatów... 

Odwołanie się od Vaca jest niemożliwe... 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...