Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dokładnie to jest z G2A.com ?

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te 8 zł zostaje Ci na karcie i możesz je dalej wykorzystać albo dołożyć żeby coś innego sobie kupić. Możesz 'stackować' kody. 

he?

Opublikowano

Czyli jak pójdę do biedronki, kupie sb PSC za 50 zł wpisze w te luki kod http://screenshooter.net/102638068/ukiaxds

to zabierze mi z tego kodu te niecałe 8 zł, a później mg wejść na jakąś stronę i kupić sb cukierka z tego samego kodu ? czy to działa przez te jakieś My PaySafeCard czyli te konta PSC ?

Na tym kodzie zostanie 8 zł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeśli Ci zostaje coś na karcie PSC możesz sobie zrobić konto na stronie Pay Safe Cardu gdzie możesz trzymać te "resztki".

Robisz takie konto, wklepujesz tam kod i zostaje Ci na koncie ta reszta hajsu, zbierasz sobie tak kod do kodu aż będziesz miał jakąś sumkę i będziesz mógł ją przeznaczyć na coś.­

Opublikowano

szczerze to polecam ci to na steamie kupic, moze tam zaoszczedzisz 8zl, ale nie bedziesz mial odblokowanego rynku­

Wiesz co, no nie opłaca mi się bo cs na steam kosztuje 10.99 a steam można doładować tylko 5 lub 10 Euro, no lub więcej a nie opłaca mi się doładowywać tych 5-ciu euro bo po prostu się nie opłaca, a co do tego rynku, to jak to z tym jest, po jakim czasie się odblokowuję, rozumiem że nie mogę kupować i sprzedawać skinów,?

tak jak mówię, po jakim czasie to się odblokowuje ?

Opublikowano

Halo ?? Proszę o odpowiedź..

nie musisz doladowywac steam tylko klikasz opcje kup gre i wklepujesz kod psc i masz kupione a rynek po miesiacu ci sie odblokuje

668421422290643422464.png

Opublikowano

Z G2A można kupować gry sam je kupuje i jest wszystko w porządku jednak jeśli chcesz mieć odblokowany rynek steam aby móc kupować i sprzedawać przedmioty to trzeba to zrobić bezpośrednio przez steam. 

graphic.png

Opublikowano

Z G2A można kupować gry sam je kupuje i jest wszystko w porządku jednak jeśli chcesz mieć odblokowany rynek steam aby móc kupować i sprzedawać przedmioty to trzeba to zrobić bezpośrednio przez steam. 

Nie zgodzę się z tym. Kupowałem CS'a przez Steam'a i miałem zablokowany rynek. Dopiero po miesiącu mogłem cokolwiek kupować/sprzedawać. Kupiłem go 18 lub 19 czerwca tego roku i do 19 lipca miałem zablokowany rynek. Może Valve zmienił podejście, grom go wie ;).

Opublikowano

­

Nie zgodzę się z tym. Kupowałem CS'a przez Steam'a i miałem zablokowany rynek. Dopiero po miesiącu mogłem cokolwiek kupować/sprzedawać. Kupiłem go 18 lub 19 czerwca tego roku i do 19 lipca miałem zablokowany rynek. Może Valve zmienił podejście, grom go wie ;).

Bo nie kupowałeś żadnej gry w przeciągu roku, czy tam 6 msc.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...