Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram sobie knightem ale kolega mówi że jest słaby i żebym zrobił nowe konto i wział inna postać , ale nie chce mi sie od początku expić mi też sie wydaje troche słaby.. wiec poszukuje postaci która dużo zadaje ma średnio hp i walczy z blisko albo z daleka ?

Opublikowano

Dracolyte i Tomb Raiser górują, jeśli chodzi o grę solo.

Moim zdaniem i tak warto jest mieć w przyszłości wszystkie postacie i wbijać nimi levele, choćby dla Mastery Rank.

Opublikowano

Zdania są na ogół podzielone. Jednym jakaś klasa odpowiada, a drugim wręcz przeciwnie. Musisz kupować nowe klasy i sam zdecydujesz, która najbardziej przypada Ci do gustu.

Opublikowano

Czyli unbalance postaci jest w tej grze?

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Czyli unbalance postaci jest w tej grze?

Nie do końca, nie które postaci postacie mają mniejszy burst dmg ale za to mają przydatne skille typu zombie u TombRaiser, albo tarcza u knighta. 

Nie ma czegoś takiego że jeżeli grasz klasą X to nie pójdziesz np na SA u6, oczywiście czasami ludzie szukają do grupy wybranej postaci z powodu jej braku w grupie a jest na tą chwile potrzebna. 

Opublikowano

Postac posiadajaca najwiekszy DMG to Shadow Hunter natomiast na poczatek polecam Dracolyte, pozniej kupic Tomb Raisera a nastepnie Shadow Huntera.

Opublikowano

Ten Knight wydaje się na początku słaby, też tak myślałem bo też zacząłem z nim przygodę, jednak z czasem kiedy zacząłem go budować pod HP okazał się super postacią do tankowania czy to shadow aren czy dungeonów, więc nie skreślaj go tak od razu, po prostu dopiero w późniejszej fazie gry odkryjesz jego potencjał.

Opublikowano

Drycolyte/Neon Ninja - wgl mnie najlepsze postacie na początek, potem oczywiście kupujesz TombRaiser'a

Co do Shadow Huntera owszem jest dobry ale ma spote problemu w robieniu dungeonów.

Opublikowano

Drycolyte/Neon Ninja - wgl mnie najlepsze postacie na początek, potem oczywiście kupujesz TombRaiser'a

Co do Shadow Huntera owszem jest dobry ale ma spote problemu w robieniu dungeonów.

Jakie to problemy ma? Ja swoim Shadow Hunterem za kazdym razem bossa zabijam w bardzo krotkim czasie (2 i spam PPM) i bossa nie ma chyba ze trafie moby ktore wysummonowal. Co do Neon Ninji to nie jest on dobry powyzej U2.

Opublikowano

Kup Tomb Raisera lub Dracolyte jeśli grasz solo. Możesz też grać Shadow Hunterem.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Kup Tomb Raisera lub Dracolyte jeśli grasz solo. Możesz też grać Shadow Hunterem.

Do grania hunterem trzeba mieć team jakiś bo samemu raczej ciężko idzie

image1.png?uid=6349663&m=0

Opublikowano

Do grania hunterem trzeba mieć team jakiś bo samemu raczej ciężko idzie

@1361622928-U485574.pngAnomuS przeczytaj dokładnie regulamin działu, zanim napiszesz post, ja jakoś bez teamu ogarniałem nim grę jako nowicjusz

Live a life you'll remember.

Opublikowano

­T.OM.B R.A.I.S.T.E.R

Jak zagrasz tą klasą, żadnej innej nie ogarniesz

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...