Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Lekko przycina

damian323945

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Posiadam laptopa Lenovo 17cali o parametrach: Windows 7 Ultimate 64-Bit,Inter Core i5-4210U@ 1.70GHz,16,0GB Ram,NVIDIA GeForce 820.Fifa15 lekko mi sie scina i nie chodzi plynnie.Jak mam ustawic opcje w Fife confing zeby gra chodzila plynnie,bo komp chyba dobry.

Opublikowano

Witam.Posiadam laptopa Lenovo 17cali o parametrach: Windows 7 Ultimate 64-Bit,Inter Core i5-4210U@ 1.70GHz,16,0GB Ram,NVIDIA GeForce 820.Fifa15 lekko mi sie scina i nie chodzi plynnie.Jak mam ustawic opcje w Fife confing zeby gra chodzila plynnie,bo komp chyba dobry.

Masz DirectX? Daj jakość grafiki na trochę słabszą.

graphic.png

Opublikowano

Masz DirectX? Daj jakość grafiki na trochę słabszą

ale komp jest mega to czemu sie scina?

Wyłącz niepotrzebne programy które obciążają kompa.

i mam all wylaczone niepotrzebne rzeczy jak gram

Opublikowano

ale komp jest mega to czemu sie scina?

i mam all wylaczone niepotrzebne rzeczy jak gram

Komp nie jest mega. Procesor ulv czyli mocno zmniejszone taktowania. Wyłącz synchronizacje pionową, zmniejsz detale i rozdzielczość, wyłącz tryb oszczędzania energii i daj na maksymalną wydajność.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Komp nie jest mega. Procesor ulv czyli mocno zmniejszone taktowania. Wyłącz synchronizacje pionową, zmniejsz detale i rozdzielczość, wyłącz tryb oszczędzania energii i daj na maksymalną wydajność.

jak to all zmienic?

Opublikowano

Na pulpicie prawy przycisk myszy i wejdź w właściwości grafiki u ciebie będzie to związane z NVIDIA i tam ustawiasz synchronizację pionową i itd. A z oszczędzaniem itd. to masz ­na pasku zadań, wystarcze że wejdziesz w baterię.

­

Opublikowano

Dokumenty -> fifa 15 -> fifasetup.ini

Ustaw:

DISABLE_WINDAERO = 1
FULLSCREEN = 0
MSAA_LEVEL = 1
RENDERINGQUALITY = 0
WAITFORVSYNC = 0
Rozdzialka im mniejsza tym lepiej.

Opublikowano

MSAA_LEVEL = 1

Zastanawiam się po co? To mu tylko zmniejszy wydajność.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Procesor i Ram to nie wszystko co potrzebne do gier. Grafika jest do dupy max 30 fps przy dobrze ustawionych ustawieniach

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...