Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

lolekist1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A samemu nie możesz sobie wbić? Wiem że jak ktoś ci golda wbije to nie padniesz do silvera ale próbuj sam wbić. I nie mów że afki srafki trole itp itd bo przez to przechodziłem i wcale nie jest tak źle jak wszyscy mówią, a afki i trole zdarzają sie wszędzie nawet w diament i wyżej. A wg nie jet to dobry pomysł dawać hasła do swojego konta.

Opublikowano

Najwyraźniej nie zasługujesz na wyższą dywizje jeżeli nie potrafisz wycerrować teamu, trolle, nie trolle, jak nie będziesz flame'ił, to nie powinno nic takiego byc.

NDf1qJ6.png

"Sometimes the only person you can trust is yourself"

Opublikowano

Najwyraźniej nie zasługujesz na wyższą dywizje jeżeli nie potrafisz wycerrować teamu, trolle, nie trolle, jak nie będziesz flame'ił, to nie powinno nic takiego byc.

Napisz jeszcze "nie graj zeby wygrac graj zeby byc lepszym" napisz to to ci dam nawet like za tak debilne odpowiedzi :D.Zapewne ty jestes w czelendzerze 1600-7000 lp i napewno bys wycarowal gre z 2 trolami grajac 3v5 ;) ahh te czelendzery takie z was :3.Pobierz lepiej bola czy sharpa w 1 dzien wbijesz golda 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

ehh może gierek 3vs5 nie wygrywałem ale 4vs5 sie wygrywało kilka ;p A zawsze jak sie ma trola można spróbować mu do rozsądku przemówić

Opublikowano

ehh może gierek 3vs5 nie wygrywałem ale 4vs5 sie wygrywało kilka ;p A zawsze jak sie ma trola można spróbować mu do rozsądku przemówić

Na smurfie widziałem jak próbują przemówić do rozsądku ;) Prosili go grzecznie żeby się ogarnął to niestety owy gracz odpowiadał, że to konto ma specjalnie do trollowania.. Naoglądał się chłopak Filipińskiego debila co próbuje grę wygrać tylko pushując bez pomagania drużynie to niestety później są tacy, którzy w ową teorie wierzą i chcą być tacy sami jak ten typek ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...