Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pomocy z edycją strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Myślę że nie bede tutaj sie rozwijał na trzy strony, bo to nie ma sensu. Przejdę od razu do rzeczy.

Założyłem wlasny serwer Metina na Hamachi, na plikach By Taki Niesmialy.

Mam problem ze stronka serwera.

Pliki mialy już standardową stronke rejestracyjną do serwera, ktora bardzo mi się podoba. Po wpisaniu swojego IP przekierowuje mnie na stronę rejestracyjną. Tu pojawia sie problem.

Chcialbym udostępnić klienta znajomym, aby mogli wejsc na serwer, lecz niestety nie mam pojęcia które pliki edytować, oraz ktore pliki odpowiadają za stronke internetową, aby ją jak kolwiek edytować, lub wgrać klienta, by mogli sobie pograć.

Dodam rowniez ze ja tej strony nie zakladalem. Ona jest już standardem do tych plików.

Czy to czasami nie trzeba grzebać w Navicat? - Coś mi się dziwnie kojarzy, być może nie mam racji..

Pomocy ! Odwdzięczę się. 

W ramach podziekowania za pomoc, ktora przyniesie efekt daję konto Premium - GM na moim serwerze.

Pomocy ! 

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...