Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.8 by zyczu - błąd BOO-BOO. POMOCY!

Toretto5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciałem pobrać minecrafta 1.8 by zyczu i po naciśnięciu "Uruchom grę" wyskakuje błąd boo-boo.

Wie ktoś jak to naprawić?! :(

post-959792-0-68573400-1438950800_thumb.png

Opublikowano

Nie da się.

1.8 w by zyczu nie działa już z rok jak nie lepiej i nikt nie może tej wersji odpalić. 

Ps.Nie polecam by zyczu Mojang zaczął ich blokować. 

Ps2.Microsoft zaczął walczyć z piractwem z tego co wiem i możliwe że nawet niedługo strona im padnie. :DxD

Ps3.Weź se lepiej shiginima launcher czy jakoś tak o wiele lepszy.

Opublikowano

Ostatnio czytałem na innym forum, że serwery by Zyczu padły i dlatego ten błąd wyskakuje oraz 31 lipca na FB tej strony napisali takie coś:

Uwaga! 

''Do Wszystkich osób, które mają pytania odnośnie strony mczyczu.pl oraz serwerów - serwery oraz strona nie działają z tego powodu, że firma Mojang (firma Minecraft) blokuje nasze serwery, strony, itp. Przepraszamy, ale nic na to na razie nie poradzimy. Jedyne wyjście, aby mieć skina, żeby go Wszyscy widzieli, to trzeba kupić Minecraft Premium''.

Opublikowano

Nie da się.

1.8 w by zyczu nie działa już z rok jak nie lepiej i nikt nie może tej wersji odpalić. 

Ps.Nie polecam by zyczu Mojang zaczął ich blokować. 

Ps2.Microsoft zaczął walczyć z piractwem z tego co wiem i możliwe że nawet niedługo strona im padnie. :DxD

Ps3.Weź se lepiej shiginima launcher czy jakoś tak o wiele lepszy.

Ok dzięki, pobiorę ten launcher "shiginima" :)

Opublikowano

Ok dzięki, pobiorę ten launcher "shiginima" :)

Również polecam bardzo dobry launcher Magic Launcher, który jest bezproblemowy oraz nie sypie żadnymi błędami.

Tutaj masz link do spisu: Spis Launcherów i ModPacków.

Opublikowano

Błąd wiąże się z samym launcherem, to nie jest Twój błąd. Dodatkowo, sprawdź, czy nie sciągałeś tego launchera z mpc. "Zyczu" dostał perma za włożenie keyloggera do launchera.

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...