Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe gry po zainstalowaniu dawnguard

BinLadenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem dawnguard DLC i skyrim dziękuje mi za to crashami usuwałem już dawnguarda i instalowałem na nowo sprawdzałem spójność plików i nic. Wcześniej kupiłem dragonborn i hearthfire i wszystko działało. Dodam że nawet teraz działa gdy nie mam włączonego dawnguarda

Opublikowano

Po pierwsze domyślam się że modów nie masz? A po drugie crash po logu bethesdy, czy podczas gry? 

Edit

Jeśli zmiana języka zadziała, to prawdopodobnie masz spory problem. W tym momencie nie można wykluczyć że dawnguard całkiem przestanie działać, ale jeszcze zobaczymy. 

Opublikowano

Spróbuj ustawić angielską wersję językową i sprawdzić czy gra działa normalnie. 

Na angielskim działa ale czy da się zrobić coś żeby działało na polskim ?

Po pierwsze domyślam się że modów nie masz? A po drugie crash po logu bethesdy, czy podczas gry? 

Mody mam a crash jest po logu bethesdy pokazuje się rozpoznawalny znak skyrima po czym powinien pokazać się interfejs lecz zamiast tego pokazuje mi pulpit.

Opublikowano

Podaj load order. Jeśli nic tam nie ma, to wtedy nastawiasz język angielski i wgrywasz spolszczenie. Ewentualnie można zrobić flushconfig, ale najpierw podaj load order.  

Opublikowano

Dobra już wiem o co tu chodzi po prostu kupiłem dawnguarda bez języka polskiego nie było tam plików typu voice_pl itp dlatego na angielskim działa a na polskim nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...