Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clicker Heroes - szukam poradnika

dediablo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukalem. Sa w obcym jezyku ktorego dokladnie nie znam i zawsze nie rozumiem calosci. Po przetlumaczeniu przez tlumacz wychodza kompletne bzdury

Opublikowano

Połowa widzę jest po rosyjsku. Szukałem na google poradników po polsku i nic nie ma. Albo zadowolisz się poradnikami na steamie, albo ogarniasz wszystko sam. Chyba że gdzieś jakiś poradnik jest. 

Opublikowano

Ogólnie musisz ułożyć taki build by bez problemu do tego 140 dochodzić i potem robisz "Ascension" u Amenhotepa (ale to to chyba wiesz), gdzie jesteś w stanie ogarnąć od 10 do 15 Hero Soulsów (zależy czy po 100 lvl minibossy będą miały HS) podczas jednego "świata". Pierwszy świat oczywiście musisz i tak normalnie uciułać, a potem wszystko zależy od Twojego upodobania czy chcesz iść w build, który opiera się na klikaniu czy tylko na zbieraniu golda (czyli na automacie). Ja osobiście wolę drugi, bo tak mogę sobie od czasu do czasu coś innego robić, a kasa leci. 

Tak więc w pierwszej kolejności musisz inwestować w bóstwa, które wiążą się z obrażeniami jak i zdobywaniem złota, a wiec:

- Chronos +5 sekund na zabicie bossa (najwięcej pomoże w późniejszych etapach, gdzie często kilka sekund robi ogromną różnicę)

- Dogcog  -2% kosztu ulepszenia bohatera (tak się mówi, że to tylko 2%, ale na skale jednego świata to sporo złota mniej do uzbierania)

- Siyalatas +25% obrażeń jeżeli nie klikasz 

- Libertas  +25% złota jeżeli nie klikasz

- Khrysos - dodatkowe złoto na starcie (wymagane jeżeli chcesz przynajmniej raz na dzień zmieniać świat)

I to cała filozofia

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...