Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium V

JAWORV77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym prosić o pomoc w wyborze czołgu na V poziomie premium. Jak na razie faworytami są Churchill III oraz T-25. Który z tych 2 polecacie i dlaczego ? Zapraszam do komentowania.

signature.png

Opublikowano

Churchill - twardy, łapie w policzki, strzela poniżej 2 sekund po 75dmg, wolny

T-25 - wszystko wchodzi (od arty prawie zawsze za fulla), celna lufka, wolno sie obraca (a o wieży nie wspomne) jak na meda, dużo hp, ładuje poniżej 4 sekund i bije po 110 dmg

Churchill III jest lepszy do zarobków jak umiesz nim grać, ale osobiście wole T-25 - nie lubie grać heavy tankami z "spamerskimi" działami :)

Opublikowano

Grałem obydwoma, ale przy T-25 spędziłem ponad 800 bitew na 3 różnych kontach (2 moje i jedno kolegi)
Churchill III - Wolny... Przyjemny w grze, ale nie na dłuższą metę... Zacznie Cię nudzić to, że on się toczy i toczy... Papierowa wieża, kadłub też nie najtwardszy
T-25 - nim trzeba się nauczyć grać przytrzymując PPM (blokadę ruchu wieży) gdyż tam gdzie dojedziesz wieżę musisz mieć już obróconą... Szybki, fajny reload, ciekawe działko (raz celne, potrafi wejsć w twardy pancerz a innym razem trafia w gąski i gówno robi)
Ja Ci polecę T-25 - bardziej uniwersalny z tym, że trzeba mieć czasem trochę golda na HTki VII, ale i bez tego wbijałem nim dobre wyniki na tych tierach... (Churchill ma ograniczony mm do VI)
Btw. Teufel taki ponadczasowy :D :D

Opublikowano

Jeśli chodzi o dolną płytę i właz dowódcy to tak ;D

No tak, ale nie pomoże Ci nawet znajomość wszelkich weak-spotów jeśli jedzie na Ciebie t29/Tiger itd. 7 tieru cokolwiek  bo ma cie na 2/3 strzały lub dobry ram i strzał. Więc szybko skończysz bitwę, a grając Churchillem na max 6 będziesz w większym % decydował o przebiegu bitwy :] Grałem nim trochę i t-25 moim zdaniem lepszy HT.

Opublikowano

Bardziej mnie przekonuje Churchill, przeładowanie przy załodze 110 % 1.90sek dobry pancerz (Aczkolwiek wieża karton) rzuca często na V czasem na VI Tier co nie jest problemem.

signature.png

Opublikowano

Bardziej mnie przekonuje Churchill, przeładowanie przy załodze 110 % 1.90sek dobry pancerz (Aczkolwiek wieża karton) rzuca często na V czasem na VI Tier co nie jest problemem.

Ale jest nudny w grze... mułowaty :| i do plutonow tez sie nie nadaje (no chyba ze 3x churchill 3)

Opublikowano

Ale jest nudny w grze... mułowaty :| i do plutonow tez sie nie nadaje (no chyba ze 3x churchill 3)

Zależy dla kogo :]  No takie x3 Churchille w plutonie na 5 tierach to pozamiatane jak gracze w nich są ogarnięci, a nawet na 6 dużo zrobi taki plutek.

Opublikowano

Mam 3 takie konta właśnie z churchillami (na 1 grał bot)
wszystkie pokazują się po wpisaniu w wyszukiwarkę graczy Fuc_ing
i tak srednio gralo mi sie nimi... :|

Opublikowano

Bardziej się opłaca kupić T-25, bo jest uniwersalny. Dzięki sporej prędkości maksymalnej, objeżdżanie nie stanowi żadnego problemu. Dobrze zarabia, jak na swój poziom.

Ma ciekawe działo, niecelne i długo skupiające, ale o sporym DPM-ie oraz penetracji. 

Churchill jest dobry tylko wtedy, gdy wylosuje go na jakiejś miejskiej mapce albo bez artylerii. Jest zbyt powolny i papierowy (wieża) by walczyć na otwartym polu i uciec przed strzałami z satelity, które każdorazowo zabierają po 600 punktów życia.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Chyba że poczekać na -50% premium to kupie i t-25 i Churchilla III za cenę jednej V. ^^

signature.png

Opublikowano

Chyba że poczekać na -50% premium to kupie i t-25 i Churchilla III za cenę jednej V. ^^

Oczywiście warto poczekać dużo osób tak robi chyba, że Twoi rodzice ociekają w $$$ to bierz jak leci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...