Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem odnośnie synchronizacji dwóch telefonów Lumia.

Posiadałem telefon Nokia Lumia 530 około rok. Telefon był na karte. Po tym czasie zdecydowałem się na abonament i wziąłem telefon Lumia 640 LTE. "Stary" telefon dałem bratu. Okazało się że wszystkie pliki; kontakty, notatki itp. synchronizują się między tymi telefonami. Niektóre sprawy udało mi się wyłączyć. 

Ale np. z kontaktami dalej jest ten sam problem. W liście kontaktów mam zmieszane moje kontakty i kontakty brata. Podejrzewam że to wina OneDrive które jako pierwsze z kont skonfigurowałem na "starym telefonie". (Czytałem że pierwszego skonfigurowanego konta nie da się usunąć więc to odpada.)

Macie jakieś pomysły jak pozbyć się owej synchronizacji? Może też ktoś miał z tym problem.

Z góry dzięki.

P.S Jeśli chciałbym sprzedać telefon komuś obcemu to ta osoba wykradła by mi dane, więc w jaki sposób ludzie sprzedają takie telefony?

Opublikowano

Zrób to się dowiesz bo to zależy od ustawień konta i telefonu. 

Zrób mu potem full wipe na telefonie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...