Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad nie chce się połączyć z konsolą

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam pad do xbox 360. Nie grałem z 1 miesiąc i chciałem sobie zagrać, ale pad nie chce się połączyć z konsolą. Próbowałem się połączyć też z PC, ale to samo. Włączam pada, naciskam ten mały guzik, wtedy się lampki kręcą dookoła, i naciskam przycisk na konsoli, i niby łapie, ale migają wszystkie diody i nic z tego. Wymieniałem baterie. Probowałem też w jednym czasie itp. żadne kombinacje nie działają. Dodam, że 1msc temu normalnie podłączałem pada. Załączam filmik z problemem. Daje plusy za pomoc.

Opublikowano

W PS3 jest tak że po pewnym czasie trzeba pad podłączyć na moment bezpośrednio kablem do konsoli a później działa, nwm jak jest w xboxie 

Opublikowano

Zasilacza nie możesz znaleźć? To ta duża wtyczka, zakładając, że masz nowszą wersję konsoli.

Mam tą z 2008r. białą, i nigdzie w konsoli tego nie moge znaleźć ani nic wypiąć. Ale mi sie wydaje że to nie wina konsoli, ponieważ gdy do PC podłączam przez adapter bezprzewodowy to tak samo sie dzieje..

Opublikowano

­Wymiana pada. Może padł mechanicznie, a nie fizycznie jeżeli z niego nie korzystałeś.

Oddaj na gwarancje go jeżeli jeszcze masz.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...