Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać dla początkującego

ReaV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się Was zapytać jaka postać jest najlepsza dla zupełnie zielonego gracza ? Powiecie mi pare słów o każdej z postaci o jej mocnych stronach i słabych ? Gdzie mógłbym znaleźć informacje na temat dobrych buildów, jak robić eq etc. ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ! ;)

Opublikowano

Klase wybieraj tylko dla wyglądu, bo skille nie masz z klasy tylko z drzewka, więc nie ma znaczenia co wybierzesz bo możesz grać stylem jaki ci się podoba, np. wziąć Witcha, i zamiast z różdżki grać melee z mieczem, build też buduj sa m, będziesz miał z tego więcej przyjemności, i budujesz go pod swój styl gry. Jak ci się nie chce i wolisz pograć na jakimś gotowym viable to tutaj masz buildy pod awakening: http://pathofexilegems.com/20-builds-ready-for-awakening-release-2-0-0/(najlepsze do grania na dodatku).

Opublikowano

Polecam marudera i na glownym forum jest build 'newbie friendly' nie potrzebujesz wkladu zadnego, a ogien taki ze hardkor sam nim gram jak narazie 61 lvl i nie zamierzam zmieniac :)

sowicz.jpg< click 

Opublikowano

Klase wybieraj tylko dla wyglądu, bo skille nie masz z klasy tylko z drzewka, więc nie ma znaczenia co wybierzesz bo możesz grać stylem jaki ci się podoba, np. wziąć Witcha, i zamiast z różdżki grać melee z mieczem, build też buduj sa m, będziesz miał z tego więcej przyjemności, i budujesz go pod swój styl gry. Jak ci się nie chce i wolisz pograć na jakimś gotowym viable to tutaj masz buildy pod awakening: http://pathofexilegems.com/20-builds-ready-for-awakening-release-2-0-0/(najlepsze do grania na dodatku).

Dla początkującego nie bardzo, oraz nie bardzo witch pod malee (za duże straty w drzewku, a nic ciekawego pod melasa nie ma w swoich okolicach).

Do tego dochodzą Gemy/skille, które mniej więcej z góry już są przydzielone dla odpowiedniej klasy (mam na myśli te, które dostajesz za wykonywanie misji).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Dla początkującego nie bardzo, oraz nie bardzo witch pod malee (za duże straty w drzewku, a nic ciekawego pod melasa nie ma w swoich okolicach).

Do tego dochodzą Gemy/skille, które mniej więcej z góry już są przydzielone dla odpowiedniej klasy (mam na myśli te, które dostajesz za wykonywanie misji).

Melee witcha podalem tylko jako przyklad, ze nozna grac jak sie chce.
Opublikowano

Tak krótko, jaką byś nie wybrał postać to na początku warto oczywiście iść zgodnie z drzewkiem i skilami , gemami, które dostaniesz dla danej postaci, bo to jest najlepsza droga do poznania statystyk., których jest masa. Z definicji początkującego nie znasz gry a zatem celem jest jej poznanie , więc ta droga jest najlepsza. Z czasem poznasz swoją bazę wiedzy czyli wiki poe.

Wracając do znajomości gry i meele, trafiłem na gracza który walczył bez broni i miał takie pier...cie że aż mnie to zdumiewało.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...