Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bunny hop

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podlinkuje ktoś coś co będzie pomagało/robiło bunny hopy?
Sprawdzałem wszystko w sekcji cheaty i nic do mnie nie przemawia

Opublikowano

@julu2002

Przepraszamy, nie można odnaleźć tej strony :(
:/
Chodzi mi o to żeby nwm jak przytrzymam spacje to robiło mi także strefy a ja tylko bym udawał że je robie
Opublikowano

Nie prościej się uczyć niż liczyć na bana oszukując?:v Są serwery bhop, kwestia czasu do dobrego bhopa.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

A więc tak. Nie ważne jak dobrze będziesz się krył, to każdy powyżej kałacha na OV i tak wyłapie autobh. To po prostu widać, sposób w jaki się wykonuje strefy, skoki są idealne i prawie nigdy nie tracisz prędkości. Jeżeli chcesz nauczyć się robić legit bunnyhopa, to polecam Ci zbindować skok na scrollu i poświęcać jakieś 30-60 min dziennie na serwery bunnyhop, używając zaróbno legit style i auto style, a także 30-60 min na serwery surf skill, gdyż tam najlepiej i najszybciej nauczysz się robić strefy. Jeżeli jesteś kompletnie nową osobą w sprawie surfa to polecam poradnik od BananaGaming, nauczy się podstaw.

Opublikowano

Codziennie w każdej rundzie robię bunny hopa ale powyżej 4 skoki na normalnym serwerze jest baaardzo ciężko. Rozpędzę się do 350 i koniec...

Opublikowano

Codziennie w każdej rundzie robię bunny hopa ale powyżej 4 skoki na normalnym serwerze jest baaardzo ciężko. Rozpędzę się do 350 i koniec...

Bo powyżej 300 czy tam 350 velocity serwer sam cie spowalnia, chyba, że masz skrypty :P

Opublikowano

Ja nie powiedziałem że nie potrafie robić bunny hopów XDD Jak gram mma to rozpędze sie do 320 i poskacze chwilke spadając do 250 i kończąc robić bunny hopy :D
Ja tylko chce skrypt/cheat żebym mógł bany hopować

Opublikowano

Ja nie powiedziałem że nie potrafie robić bunny hopów XDD Jak gram mma to rozpędze sie do 320 i poskacze chwilke spadając do 250 i kończąc robić bunny hopy :D

Ja tylko chce skrypt/cheat żebym mógł bany hopować

To nie ma sensu, bo łatwiej ukryć wh niż auto BH
Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghjrhombre po kurwe piszesz off topowo? wyjebane mam na to że to zauważalne, nie jestem taką spierdoliną zeby cały mecz na abh jechać

Opublikowano

@julu2002 Przepraszamy, nie można odnaleźć tej strony :(

:/

@topic

Chodzi mi o to żeby nwm jak przytrzymam spacje to robiło mi także strefy a ja tylko bym udawał że je robie

@ManiekSpecjalny po tym wnioskuje że chcesz się ukrywać, więc po prostu ci uświadamiam, że się nie da. Nie ważne czy zagrasz 5 rund czy 10 i tak dostaniesz OV.
Opublikowano

@ManiekSpecjalny po tym wnioskuje że chcesz się ukrywać, więc po prostu ci uświadamiam, że się nie da. Nie ważne czy zagrasz 5 rund czy 10 i tak dostaniesz OV.

Martwisz się o jego konto? To jego sprawa.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...