Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem na 1.8.x.

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki nietypowy problem. Nie mogę skleić paczki serwerowej na wersji

1.8.x. Otóż mam już paczkę 1.7.x, ale gdy próbuję złożyć paczkę 1.8.x to pluginy

na serwerze nie działają... Nie wiem od czego zależy ten problem, a nie chcę też

zabierać się za konfigurację pluginów pod 1.8.x na marne. Jeżeli znalazłaby się

osoba, która skleiła by mi full paczkę serwerową 1.8.x to byłbym bardzo wdzięczny.

Chodzi mi tutaj tylko o podstawowe pluginy na logowanie, essentials, permissionsex

i inne standardowe, na których mógłbym po prostu postawić serwer. Z góry dzięki!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Musisz pobrać wersje pluginów na 1.8.x. Essentials poszukaj na stronie spigota resztę znajdziesz na stronie bukkit

r9wfFzB.png

Opublikowano

Musisz pobrać wersje pluginów na 1.8.x. Essentials poszukaj na stronie spigota resztę znajdziesz na stronie bukkit

To wiem, a jeżeli mam paczkę z pluginami 1.7 i po prostu podmienie pluginy .jar na wersje 1.8

to będzie działać? Czy będę musiał od nowa edytować?

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

To zależy czy się zmieni config ale ten się zazwyczaj nie zmienia więc myślę że podmiana .jar wystarczy, spspróbuj ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

To zależy czy się zmieni config ale ten się zazwyczaj nie zmienia więc myślę że podmiana .jar wystarczy, spspróbuj ;)

Problem był w tym, że najpierw powinienem wrzucić same pluginy w formacie .jar po czym

odpalić serwer, foldery by się utworzyły i dopiero podmieniać. Dzięki za pomoc!

(AuthMe nie działało, musiałem znaleźć inną wersje na bukkit, bo była stara...)

(Jeszcze mam problem z PermissionsEx, ale sobie poradzę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...