Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać, jakie skrypty, itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czegoś o bolu jak go używać jakie skrypty wgrać chciałbym się w to zaczać bawić chodzi mi o to jak go włączyć w grze aby działał i tak dalej Interesują mnie skrypty do yasuo/ekko/cassio coś takiego mogą być również inne nie znam sie na tym :D

bedzie to moja pierwsza styczność z tym programem będe wdzięczny za każda pomoc :)

Opublikowano

A więc tak, poczekaj aż będzie dostępny dla free userów (chyba, że masz zamiar płacić). Jak już bedzie można grać na BoL'u to poprostu odpalasz BoL, później grę, zaznaczasz interesujące Cię skrypty (Na free wersji maksymalnie na raz możesz mieć ich włączonych 5), szukasz meczu, grasz. Jeśli masz zielone (nie zawsze zielone) kółeczko wokół postaci to znaczy, że skrypt został poprawnie wstrzyknięty do plików gry. Wtedy już tylko sobie grasz, później już tylko wbijasz poziom, pod przyciskiem spacja masz combo (użycie wszystkich skilli w celu zabicia przeciwnika). Pod lewym shiftem masz menu, w którym pokazują Ci się wszystkie wczytane, aktualnie działające skrypty. Jeśli klikniesz na któryś, otwierają Ci się takie jakby opcje gdzie np w skrypcie na postać możesz ustawić na kogo pierwszego program ma używać combo po kliknięciu spacji, czy combo ma działać na zasadzie ks, czy ma od razu zużywać wszystkie skille i takie tam. Reszta raczej wyjdzie w praniu. Myślę, że pomogłem, z resztą powinieneś sobie poradzić. :) 

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...