Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca - sklep/serwis komp.

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis czas juz szukam pracy, jestem ciekaw czy jest mozliwosc by 17 latek z pierwszej klasy technik informatyk zostal zatrudniony w sklepie ze sprzetem komputerowym/rtv lub w serwisie. Ktos sie orientuje moze albo ma jakis tam idź do takiego ogloszenia. Będę dzwięczny.

@Edit Warszwa xD zapomniałem

ruU3AnC.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że nie podałeś miasta w którym szukasz pracy na danym stanowisku.

A idąc dalej tematem, póki nie skończysz 18 lat legalnie pracować nie będziesz chyba że jako roznosiciel ulotek albo goniec.

Co do samych serwisów komputerowych itd. wymagane jest doświadczenie w danym zakresie, w serwisie komputerowym szczególny nacisk jest na klasyfikacje E12  czy wszystko a temat budowy komputera, jak go sformatować, naprawić czy zmienić części.

Innymi słowem póki nie zdobędziesz danej specyfikacji na informatyczne stanowiska bym się nie pchał, do wszelkich biur i film będziesz potrzebował E13 czyli Bazy Danych.

Skończ szkołę i dopiero szukaj na taką pracę miejsca, a między czasie możesz pracować na stanowiskach spoza informatyki.

Ale to tylko moje zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...