Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Localhost

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem, posiadam cały system jackpota który chciałbym przetestować, problem tkwi w tym, iż pobrałem cały sewer WAMP na który wrzuciłem wszystkie pliki - Strona wygląda dobrze, tyle że jak chce sie zalogować i w domenie w plikach wpisuje:

"Localhost" - Odpala mi strone, ale znowu mam przycisk "Zaloguj się" jak go klikam wyskakuj w lewym górnym rogu mój awatar i logout - to wszystko

"Ip z localhost'a" - W ogóle nic się nie odpala, tak jak bym internetu nie mial

Nie wiem jak mam sobie z tym radzić, próbował ktoś coś podobnego?

Opublikowano

ref

Wejdź do:

xampp -> htdocs

Tam utwórz folder powiedzmy jackpot wrzuć wszystkie pliki.

wpisz w przeglądarkę 

localhost/jackpot

Oczywiście najpierw utwórz bazę(o ile jest potrzebna) i skonfiguruj wszystkie pliki. 

Opublikowano

@matej654321 Kolega nie ma xampa tylko wampa więc pliki do ".../wamp/www"

Mój błąd. Tak czy siak xampp > wamp. Łatwiejszy do ogarnięcia dla laika. 

Opublikowano

To może po kolei bo już sam się pogubiłem jak czytam to co on napisał :v

1. Instalujesz Wampa.

2. Włączasz Usługi Apache i MySql

3. wchodzisz w http://127.0.0.1/phpmyadmin, tworzysz bazę danych i importujesz strukturę. Opcjonalnie Tworzysz użytkownika. 

4. w Plikach odpowiedzialnych za stronę i zmieniasz "Host" na 127.0.0.1 "User" na "root" hasło na " " i "database" na nazwę bazy danych jaką utworzyłeś punkt wcześniej.

5. Tworzysz nowy folder w "..../wamp/www" i wrzucasz tam wszystkie pliki strony. 

6. Restartujesz wszystkie usługi w Wampie i w przeglądarce wpisujesz "http://127.0.0.1/nazwa.folderu". 

7. Wszystko powinno działać. 

Opublikowano

musisz w steamauth/settings dodac api key itd. Nie wiem jakiej stronki masz pliki, jesli firecsgo to jest przy niej troche roboty żeby wszystko działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...