Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Populacja na serwerach

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałem się zapytać kogoś obeznanego czy wie jak wygląda sytuacja na serwerze US dla pc? Eu to jakaś porażka, prawie nikogo nie ma.

Opublikowano

­EU- jest bardzo słabo zaludnione i nikt prawie nie gra, ale masz spoko ping ;3

US -  serwer bardzo zaludniony i graczy jet od groma, lecz ma się duży ping

Jeżeli masz dobry internet, a większy ping Ci nie przeszkadza to śmiało zaczynaj grać na US, bo jest z kim grać a to jest najważniejsze czyż nie?

W europie się po prostu gra tak nie przyjęła jak u nich lub u nas tylko po premierzy krótki czas była popularna.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­EU- jest bardzo słabo zaludnione i nikt prawie nie gra, ale masz spoko ping ;3

US -  serwer bardzo zaludniony i graczy jet od groma, lecz ma się duży ping

Jeżeli masz dobry internet, a większy ping Ci nie przeszkadza to śmiało zaczynaj grać na US, bo jest z kim grać a to jest najważniejsze czyż nie?

W europie się po prostu gra tak nie przyjęła jak u nich lub u nas tylko po premierzy krótki czas była popularna.

Dziękuję, sprawdzę jak będę z pingiem stał na us :D Właśnie to jest przykre, że tak fajna gra ma tak słabą populację na naszych serwerach. Kiedyś grałem, ale przestałem, bo mi się laptop zniszczył, a na pc mi nie szło, dodałem 2gb ramu do pc i śmiga bez problemu :D

Ludzi gra wystarczająco dużo!! :D Problemów z pingiem nie mam, dość dobry mam internet. Dziękuje jeszcze raz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...