Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd : file [GAME]\pak01_001.vpk does not match the server's file.

Kita3444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Posiadam bardzo nieprzyjemny problem, taki jak oto ten błąd : file [GAME]\pak01_001.vpk does not match the server's file (oczywiście nie tylko plik pak01_001.vpk tylko z resztą tych plików). Walczę już z nim ponad 2 miesiące, nie wiem czy to wina mojego komputera czy internetu. Próbowałem wszystkiego , sprawdzałem spójność plików z 30 razy, wielokrotnie instalowałem od nowa Cs'a, usuwałem pak01_001.vpk i także robiłem spójność plików lecz to też nie działa, dosłownie próbowałem wszyskiego. Nawet format komputera nie pomógł, nie wiem co mam z tym zrobić dlatego pisze własnie tutaj, bardzo mnie to denerwuje ponieważ jak wejdę do gry to ten błąd wyskakuje cały czas,wielokrotnie dostałem przez to bana na 7 dni. Jak ktoś wie jak to naprawić proszę o odpowiedz będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Dokładnie mam to samo albo wyskakuje co chwile albo wcale -.- nie rozumiem tego. I pewnie jak ściągasz te pliki po sprawdzeniu spójności to masz "błąd aktualizacji" i dopiero za którymś razem sie zainstaluje.... Mi też potrafi sie wyłączyć bez przyczyny albo "program counter-strike.... przestał działać" 

Dołączam się! 

m94uuu.jpg

Opublikowano

Valve to pewnie wkrótce naprawi. Ja mam taki problem że cs przestał odpowiadać i tyle. A 2 razem już jest ok

Mówisz, że valve to naprawi ?, ja myślę że do naprawy tego jeszcze daleko ;\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...