Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy skin do GP oraz zamazany HUD

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma dwa pytanka. Kiedy dostaje się tego darmowego skina do GP? 10 sierpnia czy po rozegraniu bitwy. Wczoraj grałem normala i nic dziś awanturników i też lipa. Drugie pytanie odnośnie zamazanego HUDu zostanie to naprawione?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

co trzeba zrobic zeby dostac tego gp darmowego?

każdy dostaje czy co?

Zagrać GP przed końcem eventu.

Opublikowano

Jakieś wymogi, jaka gra? Czy to obojętne? Boty/Normal/BMB?

Chyba wszystko z wyjątkiem gry na boty, chociaż może nawet i na botach się liczy ale tak to wszystkie tryby dozwolone.

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

­Ja problemu z HUDEM nie mam.

Zainstaluj sobie np. diamond hud lub usuń z folderu lola folder HUD i niech patcher pobierze od nowa i wtedy powienien działać.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Sobie kupiłem GP specjalnie i mam pytanie czy jak już dostanę tą skórką i potem oddam GP to skórka zostanie?

Opublikowano

­

Sobie kupiłem GP specjalnie i mam pytanie czy jak już dostanę tą skórką i potem oddam GP to skórka zostanie?

Żeby była skórka to musisz mieć bohatera, więc pewnie skórka zniknie.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Jak dostać skina:

1. Kupujesz GP-lanka,
  2. Grasz normala lub rankeda,
  3. 10 sierpnia RITO wysyła C skina.

Ten skin to nic innego jak możliwość grania GP wyglądającym tak, jak wyglądał zanim "umarł".

A co do bugów - ja miałem, ale już nie mam. Samo przyszło, samo poszło. Wystarczy przenieść jakiś item na inne miejsce, wymienić itemy miejscami albo zrobić szybkie "alt+tab, alt+tab".

Opublikowano

Jak dostać skina:

1. Kupujesz GP-lanka,
  2. Grasz normala lub rankeda,
  3. 10 sierpnia RITO wysyła C skina.

Ten skin to nic innego jak możliwość grania GP wyglądającym tak, jak wyglądał zanim "umarł".

A co do bugów - ja miałem, ale już nie mam. Samo przyszło, samo poszło. Wystarczy przenieść jakiś item na inne miejsce, wymienić itemy miejscami albo zrobić szybkie "alt+tab, alt+tab".

Można zagrać też na boty, byle byłaby to dobierana gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...