Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść na serwer jeżeli jestem zbanowany?

GamePL7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

WIEM ŻĘ SIĘ DA!

NIE NABIJAJCIE SOBIE POSTÓW - NIE DA SIE. OD RAZU ZGŁOSZE!

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Spróbuj zmienić IP ) oraz nick.

NIe potrzebuje , MIałem moda na tym koncie i mi nie zabrali! po 2 mam zmienne ip co 1 H :)

Dzięki za odpowiedz ale chodzi mi cos bardziej w stylu hacka bo bana na ip nie mam,...

Zależy mi na tamtym koncie

Opublikowano

@GamePL7 Zmień mac adress.­

@DesperekPL czy to odbanuje moje konto? JA NIE JESTEM ZBANOWANY NA IP!

Opublikowano

@CusT NO WIEM (MOJ KOLEGA JAKOS DLA RADE ALE TO JUZ GLEBSZE SZPERANIE) 

Opublikowano

@CusT NO WIEM (MOJ KOLEGA JAKOS DLA RADE ALE TO JUZ GLEBSZE SZPERANIE)

Czyli Twój kolega jest kryminalistą ;) Za odbanowanie siebie czyli włamanie się do własności osoby prywatnej jest karalne bo to jest kradzież ;)

Albo znał po prostu hasło do konsoli i szanował że obszedł zabezpieczenia serwera hostingującego serwer... Bullshit :')

Co prawda są backdoory które możesz wsadzić w plugin czy mod ale musisz znać JAVE :')

A jeśli nie na IP to zmien nick (pod warunkiem że masz non premium) jeśli masz premium zagraj bez prepium.

r9wfFzB.png

Opublikowano

To jakiś wielki serwer? Jeśli jakiś mały to podeślij im jakiś fajny skrypt, a na końcu dodaj:

command /laleczkachacky:
    trigger:
        execute console command "/unban Jarek123"

>>> Zamista "Jarek123" daj swój nick.

Gdy admin serwera zainstaluje skrypt, zaproś kolegę na serwer i powiedz mu, aby napisał:

/laleczkachacky

IP: mcity.com.pl | 1.16.3

https://mcity.com.pl > Strona serwera MCity

logo.png

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana na nick to, albo musisz ubłagać ich o ub, albo lipa. Ewentualnie tak jak mówił adamdino ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ehh XDD

WIEM ŻĘ SIĘ DA!

NIE NABIJAJCIE SOBIE POSTÓW - NIE DA SIE. OD RAZU ZGŁOSZE!

To widzę, że mamy przyjemność z osobą, która WIE, że się da i WIE na pewno, że inni się mylą.

Bez dostępu do konsoli serwera nie jest to możliwe. Chyba, że Twój znajomy posiada jakąś rangę, która jest w stanie odbanować Twój nick.

Są też wyjścia takie jak backdoor, czy też inne bajerki, ale tak jak wyżej. Bez dostępu do FTP i plików NIC nie zrobisz.

Nie istnieją żadne magiczne programy, które Cię odbanują, wszystkie takie dostępne na internecie to po prostu wirusy/szkodliwe oprogramowania.

Więc mogę śmiało napisać:

NIE DA SIE.

Pozdrawiam :]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie odbanujesz konta z rangą!

Tak jak kolega wyżej .. Jeżeli chciałbyś się odbanowac jako gracz to zmiana ip + nicku pomaga w 100%.

Jednak posiadasz range więc nie ma opcji.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Ja mam taki prosty sposób . Wlamujesz się na serwer i dajesz ub przez konsole lub wbijasz na konto admina i dajesz sobie ub . Takie proste sposoby . Możesz jeszcze zapłacić za unbana .

Opublikowano

Ale żałosny poziom tematu. Nie macie się czym zająć, tylko mądralińscy autorzy takich wątków są przekonani, że da się odbanować. Chcesz to się włam, hackerze. Hacking jest karalny, tyle w temacie.

Nie zrobisz tego inaczej.

343731479829004887779.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Istnieje cracker kont... mozesz wejsc albo sie wlamac na kogos konto i sie unbanowac...

Ale ostrzegam jak przegniesz to ... powitasz cyber policje

jd kappa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zmienić IP (np. programem CyberGhost) oraz nick.

juz dawno nie pomaga ja tak probowalem to banuje ciebie na ghoscie i normalnie [tak samo działa na ts]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@GamePL7 wie, że się da, ale nie wie jak. Naprawdę ciekawe! Tępaki z Mc muszą wiedzieć co to kłamstwo, więc powiem krótko - to jest przeciwieństwo prawdy czyli nieprawda. Twój kolega może użył tej magi. Najlepiej idź do miasta admina, klęcz na ulicy przed nim i proś o UB, pewnie odbanuje dziecko, któremu tak zależy na mc, że może dla niego sprzedać swoją nerkę.

9037814477036501451192.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...