Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża profa, mały lvl.

Azte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam o to takie pytanie Ile zajmie mi wbijanie 20 profy na łuczniku za minilandem w nosville. Powiedzmy, że będę poświęcał 1h dziennie na wbijanie profy i nie będę używał żadnych ancków. Wbijanie mam zamiar rozpocząć na 15lvlu.

Opublikowano

1-2 tygodnie, polecam Ci NosBot'a. Tylko pamiętaj, abyś wbijał na inny kanały, gdzie nie ma tłoczno. :>

Opublikowano

około tygodnia z botem znacznie szybciej

1-2 tygodnie, polecam Ci NosBot'a. Tylko pamiętaj, abyś wbijał na inny kanały, gdzie nie ma tłoczno. :>

na bocie nie będę leciał bo nie chcę bana  :D

Opublikowano

Prawda taka że im się nie chce sprawdzać czy ktoś boci czy nie ;)

Ja w EXP EVENT 100% 20j wbilem 2 dwa dni. Expilem tak od 12 do 21 ;)

Więc jeżeli ty chcesz expić 1H bez ancka to zajmie Tobie to bardzo ,ale to bardzo sporo.

Do +10 wbijaj bez ancka. Potem sie zastanow bo bez ancka na jlvl +10 to 4H to masz 1j ;d

Zawsze możesz wbić 10j a potem zacząć robić misje :) To przed 30 LvL'em 20j wbijesz raczej napewno z misjami i ML xD

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

­Cześć!

Teraz jest to niepotrzebne, bo wszystko na LOD nadgonisz.

Bez ancka grając godzinę dziennie to wbicie tego czego chcesz jest osiągalne w min 2 tygodniach gry.

Nie polecam używać botów, bo z tego nie ma żadnej przyjemności, a możesz dostać bana.

Pozdrawiam.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Ja raz bociłem to mnie GM do tego swojego admin landu teleportował i sie pytał czemu bociłem itd i moją wymówką było "patrzałem na telewizor i wciskałem spacje bo nie chce mi sie 10h dziennie na monitor patrzeć" i mi uwierzył i powiedział żebym już tak nie robił i reagował na jego polecenia... Tak więc wątpie, że za NosBota dostaniesz jakiegoś bana.. Chyba że byś na noc zostawił wtedy to tak.

Z NosBotem w pare dni wbijesz 2-3 około + będziesz miał od c***a ziaren ;d

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja raz bociłem to mnie GM do tego swojego admin landu teleportował i sie pytał czemu bociłem itd i moją wymówką było "patrzałem na telewizor i wciskałem spacje bo nie chce mi sie 10h dziennie na monitor patrzeć" i mi uwierzył i powiedział żebym już tak nie robił i reagował na jego polecenia... Tak więc wątpie, że za NosBota dostaniesz jakiegoś bana.. Chyba że byś na noc zostawił wtedy to tak.

Z NosBotem w pare dni wbijesz 2-3 około + będziesz miał od c***a ziaren ;d

Jeśli ma bota w dzień i nie patrzy w monitor (nwm jest w kiblu lub poszedł do sklepu) to nie odpisze :)

Powinno ci to zająć ok. 15-20h

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Ostatecznie zrozumiałem, że expienie za minilandem nie ma dla mnie sensu, ponieważ nie chce mi się grać low levelem. Raczej wbiję profę na groszkach, ale to chyba tylko do 10.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...