Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Global a content z wcześniejszych dodatków.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się, czy nie wrócić do WoWa... Tym razem na globala.

Postanowiłem, że nie będę kupował wszystkiego na raz (tj. wszystkich dodatków). I tu rodzi się moje pytanie: Czy da radę pograć zatrzymując się np. na Cata czy MoP'ie?

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Mozesz zatrzymac sie tylko na MoPie, bo wykupujac BC masz wszystko do mopa, po za tym sila mob drastycznie spada z lv, wiec nie ma opcji zatrzymania sie nizej niz MoP.

Da rade ja gralam 2 mies na 90 lv, robilam sobie achievmenty klikałam mounty... Ale ciezko farmic golda na 90, zeby zarobic na pp, chyba ze chcesz kupowac pp za zl to np.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ok, jeszcze jedno głupie pytanie i masz mnie z głowy :)

Czy jeśli kupię Battle Chesta za czasów WoD'a, to kiedy wyjdzie Legion, ten WoD zostanie mi dodany, czy może będę musiał go dokupić oddzielnie?

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

­

Ok, jeszcze jedno głupie pytanie i masz mnie z głowy :)

Czy jeśli kupię Battle Chesta za czasów WoD'a, to kiedy wyjdzie Legion, ten WoD zostanie mi dodany, czy może będę musiał go dokupić oddzielnie?

Zostanie dodany jeżeli BC zaktualizuje się do 6.0 i będzie zawierał WODA, ponieważ ty już go kupiłeś to musisz dostać ;3

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi.

Można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...