Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł na serwer fajny, ale sama prezentacja kiepska. Przede wszystkim mało konkretnych screenów. Nie bardzo mnie interesuje oglądanie itemów. Wolalbym zobaczyć jaki poziom budowli jest na serwerze. A co z eventami i konkursami? Planujecie regularnie je urządzać?

images.jpg

Opublikowano

@Galador256

Nasz serwer wyróżnia się przede wszystkim stroną techniczną - dodatkami, pomysłami. A co do ssów, nie zostały dodane z powodu nie pełnego wykonania spawnu.

Eventy, konkursy - 1/2 razy dziennie.

PS. Spawn będzie również piękny ;)

logo-mpc.png

Opublikowano

Pomysł na serwer fajny, ale sama prezentacja kiepska. Przede wszystkim mało konkretnych screenów. Nie bardzo mnie interesuje oglądanie itemów. Wolalbym zobaczyć jaki poziom budowli jest na serwerze. A co z eventami i konkursami? Planujecie regularnie je urządzać?

Ty jesteś kiepski.

@topic

Prezentacja mi się bardzo podoba i z chęcią zagram, aż muszę zrobić sobie jakiś alarm na telefonie, bo jestem bardzo ciekaw.

Opublikowano

Pomsył na serwer po prostu zaje----.! Na serwer wbije . Lecz moze dodalibyscie pare rodzai skrzynek i kluczy aby kopalo się lepiej. Np masz 6 roznych skrzynek i z kazdej dropi co innego to by było fajne ale i tak zapowiedz super . 10/10 Wbije oby serwer był taki sam jak zapowiedz :)

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

@sutv
Dziękuję za wsparcie, to motywuje!  <3 
Ale nie przesadzajmy, prezentacja mogła by być znacznie, znacznie lepsza.  ;>

@SarcomitePL
Propozycja skrzynek została rozpatrzona pozytywnie, mimo to, mam dużo spraw prywatnych do załatwienia (prawo jazdy, uprawnienia, bhp itd.), więc nie mogę obiecać, że zostanie to wprowadzone na pierwszej Beta edycji.
Również Tobie, Dziękuję za motywacje!  <3 .
" oby serwer był taki sam jak zapowiedz " - Mam nadzieję, że będzie lepszy :)

logo-mpc.png

Opublikowano

Macie buga albo nie dodaliście paru uprawnień dla gracza xlvl.sethome i xlvl.shop nie wiem czy więcej też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...